Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


Amposta arranca avui dijous la Ruta dels Platerets de la Carxofa

Es poden degustar catorze tapes diferents als bars i restaurants participants, fins al 27 de febrer

Etiquetes   vida activa, turisme gastronomic, jornades gastronomiques, carxofa, arros, amposta,

Publicat el17/2/2022

Amposta arranca avui dijous la Ruta dels Platerets de la Carxofa | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


La segona edició de la Ruta dels Platerets de la Carxofa arranca amb catorze platerets que tenen la carxofa com a protagonista. Fins al 27 de febrer, la ciutadania podrà visitar els bars i restaurants participants per degustar aquest producte de temporada elaborat amb les tècniques més originals. Amb cada plateret, que tindrà un preu de quatre euros, anirà inclosa una beguda a escollir pel local.

Confitada, farcida, acompanyada amb foie o pernil, banyada amb ou o en forma de ravioli o croqueta són només algunes de les tècniques que els restauradors i restauradores han ideat per aquesta edició. I és que, per primer cop, el públic podrà valorar els platerets votant el seu preferit a la web de Turisme Amposta. El plateret guanyador rebrà un trofeu i serà el protagonista del cartell de la Ruta dels Platerets de la Carxofa 2023.

A la Ruta dels Platerets de la Carxofa hi participen els bars i restaurants La Nuova Trattoria, Som de Tapes i Vins, Petit Cafè, Lo Rovell, La Sifoneria, Nou Snoopy, Golden River, Agrapats, L'Antic, El Secret, La Pepa, L'Arrosseria, Gallery 97 i la Llesqueria Lo Mercat.


Més activitats

Quant a l'oferta gastronòmica, fins al 28 de febrer es pot gaudir també de les Jornades de l'Arròs i la Carxofa organitzades per l'Associació de Restauradors d'Amposta. D'altra banda, aquest dissabte torna la Fira Fora Stocks amb les ofertes dels comerços locals a l'avinguda de la Ràpita. A més, s'han preparat visites guiades gratuïtes a la Torre de la Carrova, el 19 i 20 de febrer.

A la pàgina web de Turisme Amposta podeu consultar tots els restaurants participants i els platerets que han preparat per a l'ocasió.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho