Masdenverge, al bell mig de dos parcs naturals

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/12/2022#) AND (caducitat>=#8/12/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

L'Ampolla repartirà 2.500 quilos d'ostres en la XXIX Diada de l'Ostra del Delta

L’esdeveniment tindrà lloc aquest diumenge 5 de maig al port pesquer de l’Ampolla

Etiquetes   productes km0, turisme, ampolla, baix ebre, delta ebre, ostra

Publicat el2/5/2019

L’Ampolla repartirà 2.500 quilos d’ostres en la XXIX Diada de l’Ostra del Delta | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... La Diada es desenvoluparà al port pesquer de l'Ampolla


L'Ampolla celebrarà el diumenge 5 de maig la XXIX Diada de l'Ostra del Delta, un certamen que s'ha convertit en un referent turístic i gastronòmic a les comarques de l'Ebre i a arreu del país. L'organització calcula distribuir enguany uns 2.500 quilos d'ostres del Delta entre el públic que acudeixi al port pesquer de l'Ampolla, on l'any passat van gaudir de la jornada més de 3.000 persones. 

La Diada de l'Ostra és l'acte d'inici de les XXIX Jornades Gastronòmiques de l'Ampolla, que tindran lloc entre el 4 i el 19 de maig.


El programa

11 h Concurs Cuinar l'ostra del Delta
Els restaurants adherits a les jornades gastronòmiques presentaran un plat d'ostra cuinada el qual serà valorat per un jurat que escollirà la més saborosa.

11'45 h Show Cooking
On es podrà veure com es cuinen dos plats d'ostra, els quals també es podran degustar.

12 h Mostra de cuinar l'ostra del Delta
Restauradors de la localitat oferiran una mostra de plats cuinats amb ostres del Delta: els visitants podran observar diversos plats elaborats amb ostres cuinades en estils innovadors.

12 - 13'30 h - Degustació de 2.500 quilos d'ostres del Delta, acompanyades de cava, a la llotja del port pesquer de l'Ampolla. - Actuació de música en viu.


L'Ampolla, cuina de l'ostra tot l'any

Continuant en la línia dels darrers anys, es pot gaudir de la cuina de l'ostra a l'Ampolla al llarg de tot l'any, com una opció per conèixer amb més profunditat el ventall de sabors que ens pot oferir aquest producte de la nostra mar. A més d'ostra del Delta crua amb un xic de llimona, es poden gaudir de plats tan saborosos com ostra del Delta amb crema d'escamarlà, tempura d'ostra amb verduretes, ostra del Delta "potxada" al cava, ostres amb tempura de xarrup de sake Kensho, entre d'altres.

Aquest projecte va sorgir a partir de l'elaboració d'un discurs per part de la Fundació Alicia, que es va concretar en sessions de treball per tal de, tots junts, desenvolupar accions específiques de promoció de l'ostra del Delta i la seva cuina.Càmping Terra Alta. Gaudeix de la tranquil·litat i el paisatge a la vora de la via verda