suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/16/2022#) AND (caducitat>=#1/16/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

L'Ampolla repartirà 2.500 quilos d'ostres en la XXVIII Diada de l'Ostra del Delta

Serà aquest diumenge 6 de maig al port pesquer del municipi, on l’any passat van gaudir de la jornada més de 3.000 persones

Etiquetes   gastronomia, turisme, ampolla, baix ebre

Publicat el30/4/2018

L’Ampolla repartirà 2.500 quilos d’ostres en la XXVIII Diada de l’Ostra del Delta | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... L'any passat, la Diada de l'Ostra del Delta va aplegar més de 3.000 persones


L'Ampolla celebrarà el diumenge, 6 de maig, la XXVIII Diada de l'Ostra del Delta, un certamen que s'ha convertit en un referent turístic i gastronòmic a les comarques de l'Ebre i arreu del país. L'organització calcula distribuir uns 2.500 quilos d'ostres del Delta entre el públic que acudeixi al port pesquer de l'Ampolla, on l'any passat van gaudir de la jornada més de 3.000 persones.


El programa de la XXVIII Diada de l'Ostra és el següent:

 • 11h. CONCURS SOBRE COM CUINAR L'OSTRA DEL DELTA
  Els restaurants adherits a les jornades gastronòmiques presentaran un plat d'ostra cuinada, el qual serà valorat per un jurat que escollirà la proposta més saborosa.
 • 11.45h. SHOW COOKING
  On es podrà veure com es cuinen dos plats d'ostra, els quals també es podran degustar.
 • 12h. MOSTRA DE COM CUINAR L'OSTRA DEL DELTA
  Restauradors de la localitat oferiran una mostra de plats cuinats amb ostres del Delta: els visitants podran observar com s'elaboren diversos plats amb ostres cuinades en estils innovadors.
 • 12.00 – 13.30h.
  Degustació de 2.500 quilos d'ostres del Delta, acompanyades de cava, a la llotja del port pesquer de l'Ampolla.
  Actuació de música en viu


L’Ampolla repartirà 2.500 quilos d’ostres en la XXVIII Diada de l’Ostra del Delta | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Jornades Gastronòmiques de l'Ostra de l'Ampolla

La Diada de l'Ostra és l'acte d'inici de les XXVIII Jornades Gastronòmiques de l'Ostra de l'Ampolla, que tindran lloc del 5 i al 20 de maig.

Els restaurants participants són: BOTAVARA, CAN PIÑANA, CASA DAVID, CASA LLAMBRICH – JUANI, CLUB NÀUTIC- CASA MONTERO, EL PESCADOR, LA BARRACA, LA ROCA PLANA, NOVA DEVIMAR, PERALES, RESTAURANT DEL MAR-FLAMINGO i SOL .


L'Ampolla, cuina de l'ostra tot l'any

Continuant en la línia dels darrers anys, durant tot l'any es pot gaudir de la cuina de l'ostra a l'Ampolla com una opció per conèixer amb més profunditat el ventall de sabors que ens pot oferir aquest producte de la nostra mar. A més d'ostra del Delta crua amb un xic de llimona, també es poden trobar plats tan saborosos com ostra del Delta amb crema d'escamarlà, tempura d'ostra amb verduretes, ostra del Delta “potxada” al cava, ostres amb tempura de xarrup de sake Kensho, entre d'altres.

Aquest projecte va sorgir a partir d'una iniciativa de la Fundació Alicia, la qual es va concretar en sessions de treball. L'objectiu principal és que es desenvolupin accions conjuntes de promoció de l'ostra del Delta i la seva cuina.