Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


L'Ampolla, municipi protagonista del GastroEbre 2020

L’edició d’enguany de les jornades de gastronomia i cuina de les Terres de l’Ebre, que tindrà lloc el 9 i 10 de novembre, seran online i es podran seguir en directe a través del canal de YouTube GastroEvents Online

Etiquetes   vida activa, gastronomia, turisme gastronomic, l&rsquo, ampolla, delta ebre, baix ebre, terres ebre

Publicat el5/11/2020

L’Ampolla, municipi protagonista del GastroEbre 2020 | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... L'emissió en directe de l'esdeveniment es farà des de l'hotel Flamingo de l'Ampolla


GastroEbre 2020, les jornades de gastronomia i cuina de les Terres de l’Ebre, tindran lloc els pròxims dies 9 i 10 de novembre i es podran seguir en directe a través del canal de YouTube GastroEvents Online.

La localitat protagonista de l'edició d'aquest any és l'Ampolla. Ara bé, donades les circumstàncies del moment, el congrés no podrà celebrar-se de forma presencial i les sessions de cuina i les presentacions de productes del territori s'hauran de seguir de manera telemàtica. L'emissió en directe de l'esdeveniment es farà des de l'hotel Flamingo de l'Ampolla.

L'esdeveniment online comptarà amb sessions de cuina en directe de la mà de reconeguts cuiners com Nandu Jubany de Can Jubany (Calldetenes); Fina Puigdevall i Martina Puigvert de Les Cols (Olot); Eduard Xatruch de Disfrutar (Barcelona) i Compartir (Cadaqués), entre molts d'altres. També hi haurà sessions de cuina d'alguns dels restauradors del nostre poble: Hèctor Roda de Rodamar i Teima Caballé de Sol, i el tast de destil·lats d'arròs de les Terres de l'Ebre a càrrec d'Humbert Conti de Sake Kensho.

L’objectiu de GastroEbre 2020 és esdevenir un punt de trobada presencial i virtual entre els sectors gastronòmics i agroalimentaris, per promocionar els serveis professionals, així com els productes agroalimentaris i el turisme.


Per: Redacció

comparteix-ho