Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


L'Ampolla es prepara per viure les Festes Majors de Sant Joan 2023

Començran el dissabte 17 de juny i s’allargaran fins al diumenge 25 de juny

Etiquetes   vida activa, festes, lampolla, baix ebre, terres ebre

Publicat el14/6/2023

L’Ampolla es prepara per viure les Festes Majors de Sant Joan 2023 | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


L'Ampolla celebrarà les Festes Majors de Sant Joan 2023 del 17 fins al 25 de juny. La Regidoria de Festes de l'Ajuntament de l'Ampolla i la Comissió de Festes han preparat un programa d'actes i d'activitats variat i adreçat a tots els públics.

El tret de sortida a les festes es donarà el dissabte 17 i el diumenge 18 de juny amb el XX Open Internacional de Dòmino Sant Joan, el 6è Concurs de Retalladors Ciutat de l'Ampolla, l'exhibició d'estiu del Club Gimnàstica Rítmica l'Ampolla, el Tir al Plat i, com a novetat, el primer dia de festes tindrà lloc la proclamació de la Reina de Festes 2023, Reina Infantil, pubilles, pubilletes, hereus i quintos 2023.

El dilluns 19 de juny, a les 20.15 hores, a la sala de plens de l'Ajuntament de l'Ampolla, tindrà lloc la salutació de Festa Major per part de l'alcalde de l'Ampolla, Francesc Arasa, i, tot seguit, el pregó de Festa Major aquest any a càrrec de l'ampollera Joana Royo, mestra jubilada.

Al llarg dels dies de festa, també hi haurà festes infantils, un dinar de germanor en homenatge a la gent gran, un dinar popular al carrer, correfocs, repartiment de panoli, cantada de jotes a càrrec de la rondalla Els Tres Cantadors del Delta, llonganissada popular, tobogans aquàtics, ball, una festa remember amb el Dj. Cristobal La Bèstia i la festa Que nos quiten lo bailao que se celebrarà a la platja de les Avellanes i una gimcana nocturna organitzada per l'Associació Cultural 'Lo Rall', entre molts altres actes i activitats.

El divendres 23 de juny, a les 20 hores, com ve sent tradició des de fa uns anys, arribarà a l'Ampolla la Flama del Canigó de la mà de l'Associació de Dones de l'Ampolla. A les 21.30 hores, la Reina de Festes i la Reina Infantil encendran la foguera de Sant Joan a la platja de les Avellanes.

El punt final a les Festes Majors de Sant Joan 2023 el posarà el diumenge 25 de juny, a les 23 hores, la mascletada de fi de festa a càrrec de la pirotècnia Tomàs de Benicarló que es dispararà a la platja de les Avellanes.


Per: Redacció

comparteix-ho