Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


L'Ampolla es converteix en l'epicentre del cicloturisme gravel en una nova edició de la SB Hotels La Garba

En aquesta edició es va arribar a un nou rècord de participació, assolint el límit establert de 800 participants a dues setmanes de l’esdeveniment

Etiquetes   activitats outdoor, btt, terres ebre

Publicat el28/3/2024

L’Ampolla es converteix en l’epicentre del cicloturisme gravel en una nova edició de la SB Hotels La Garba | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El passat cap de setmana 23-24 de març, es va celebrar la IV Edició de la SB Hotels La Garba a l'Ampolla. En aquesta edició es va arribar a un nou record de participació, assolint el límit establert de 800 participants a dues setmanes de l'esdeveniment. La SB Hotels La Garba es consolida així, com un esdeveniment gravel de referència en l'àmbit estatal.

En aquesta quarta edició, han participat ciclistes de diferents indrets tant en l'àmbit nacional com internacional. Concretament, un 23% procedien d'altres comunitats autònomes d'Espanya, com la Comunitat Valenciana, Aragó, Madrid, Navarra o el País Basc. Un 5% dels participants van venir de diferents parts d'Europa: sent França i Anglaterra els països de procedència. El 72% restant es divideix en les quatre províncies catalanes: Tarragona, Barcelona, Girona i Lleida, aportant un 26%, 32%, 8% i 6% de participació respectivament.

Es van proposar cinc rutes amb diferents distàncies (83 km, 123 km, 130 km, 226 km i 343 km). Les rutes del diumenge, van ser circuits plans i rodadors que permetien descobrir la veritable essència del Delta de l'Ebre, pedalejant entre llacunes, arrossars i per la vora del riu Ebre. Pel que fa a les distàncies llargues del dissabte, van ser uns recorreguts més exigent s i muntanyosos, passant per alguns camins de la Serra de Cardó, rodejant el parc natural dels Ports per acabar pedalejant també entre els arrossars del parc natural del Delta de l'Ebre.

Després de la bona acceptació i valoració dels participants, l'esdeveniment es posiciona en una cita obligatòria al calendari anual de proves gravel. Amb la incorporació del nou Title Sponsor SB Hotels, l'esdeveniment ha fet un pas qualitatiu endavant.

"Estem molt satisfets d ́aquesta primera edició com Title Sponsor i Allotjament Oficial de la SB Hotels La Garba", explica Marc Alado, conseller delegat de SB Hotels. "Per nosaltres ha estat una aposta molt lògica i orgànica, ja que comptem amb l'hotel cicloturista de referència a Terres de l'Ebre i, a més, fa anys que treballem el segment ciclista a través de la marca SB Hotels & Bike".

Des de l'organització ja s'està treballant per la pròxima edició, seguint amb l'objectiu principal de donar a conèixer les Terres de l'Ebre des del vessant esportiu, sempre respectant l'entorn natural i fomentant un impacte econòmic positiu pel territori.NARANJAS Y CÍTRICOS GOURMET. Venda de cítrics online a domiciliPer: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho