Restaurant L´Estany Casa de Fusta. Cuina tradicional deltaica

CAT | ES


L'Ampolla celebrarà el 7 de maig una nova edició de la Diada de l'Ostra del Delta

El dissabte 6 de maig, es donarà el tret de sortida a les XXXII Jornades Gastronòmiques de l’Ostra, que se celebraran fins al 21 de maig

Etiquetes   vida activa, jornades gastronomiques, lampolla, ostra, ostra del delta

Publicat el25/4/2023

L’Ampolla celebrarà el 7 de maig una nova edició de la Diada de l’Ostra del Delta | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


L'Ampolla celebrarà, el diumenge 7 de maig, la 31a edició de la Diada de l'Ostra del Delta. Durant el matí, es repartiran 2.500 quilos d'ostres del Delta de l'Ebre entre totes les persones assistents a l'esdeveniment, que tindrà lloc al port pesquer del municipi. Els tiquets, que valdran 7 euros, es podran adquirir directament a la festa i inclouen la degustació de cinc ostres crues acompanyades d'una copa de cava i un barret.

Organitzat per l'Ajuntament de l'Ampolla, la festa s'iniciarà a les 11 hores i les persones assistents podran gaudir de música en viu. A més a més, hi haurà un espai on els restaurants participants en les Jornades Gastronòmiques de l'Ostra d'aquest any exposaran algun dels plats d'ostra cuinada dels menús que oferiran.


XXXII Jornades Gastronòmiques de l'Ostra

El dissabte 6 de maig, es donarà el tret de sortida a les XXXII Jornades Gastronòmiques de l'Ostra, que se celebraran fins al 21 de maig. Enguany, s'hi ha adherit 15 restaurants: Bama Restaurant - Beach Club, Botavara, Can Piñana, Casa David, Casa Llambrich – Juani, Club Nàutic – Casa Montero, La Barraca, La Roca Plana, Lo Goleró, Taperia Lo Típic, Perales, Del Mar – Flamingo, Rodamar, Salazar's i Sol.

Entre les propostes que inclouen els menús, els i les comensals podran degustar plats com arròs melós d'ostra i ortigues de mar, ceviche d'ostra, croquetes d'ostra del Delta, ostra a la garnatxa amb gel de fruits vermells, carpaccio de tonyina vermella fumada amb vinagreta d'ostra i fruita de la passió, esqueixada d'ostra del Delta amb paté d'oliva i anxoves i bunyols d'ostra. Els preus dels menús oscil·len entre els 35 i els 45 euros.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho