Roquetes.  Muntanya, ciència i tradició

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#10/22/2021#) AND (caducitat>=#10/22/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

L'Ampolla celebra el XVI Ironcat- Copa de les Nacions de Triatló

Les inscripcions estan obertes fins al dijous 20 de maig i fins al dia d’avui es compta amb un total de 83 inscrits provinents de diferents punts del país

Etiquetes   activitats outdoor, triatlons, l’ampolla, baix ebre, parc natural delta ebre, terres ebre

Publicat el19/5/2021

L’Ampolla celebra el XVI Ironcat- Copa de les Nacions de Triatló  | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Sortida de la prova de natació de l’edició 2019 de l’Ironcat


L'Ampolla organitza un any més l’Ironcat – Copa de les Nacions de Triatló, que enguany arriba a la 16a edició. Després d'estar un any aturat a causa de la pandèmia de Covid-19, dissabte 22 de maig els triatletes tornaran a competir en la modalitat de llarga distància d'aquesta prova de triatló.

La competició, la més antiga d’aquesta distància a la península Ibèrica, s'iniciarà a les 7 del matí a la platja de l’Arquitecte (al costat del Club Nàutic Ampolla) amb la prova aquàtica, en la qual els participants han de nedar 3,8 quilòmetres. Un cop finalitzada, la següent modalitat a realitzar serà la bicicleta, en la qual han de recórrer 180 quilòmetres pel Parc Natural del Delta de l'Ebre. La darrera disciplina serà la cursa a peu, que consta de 42 quilòmetres i que s'efectuarà per la façana marítima de l'Ampolla.

Les inscripcions estan obertes fins al dijous 20 de maig i fins al dia d’avui es compta amb un total de 83 inscrits provinents de diferents punts del país.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu