DeltaBirding Festival. 23, 24 i 25 de setembre de 2022

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/14/2022#) AND (caducitat>=#8/14/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

L'Ampolla celebra el XVI Ironcat- Copa de les Nacions de Triatló

Les inscripcions estan obertes fins al dijous 20 de maig i fins al dia d’avui es compta amb un total de 83 inscrits provinents de diferents punts del país

Etiquetes   activitats outdoor, triatlons, l&rsquo, ampolla, baix ebre, parc natural delta ebre, terres ebre

Publicat el19/5/2021

L’Ampolla celebra el XVI Ironcat- Copa de les Nacions de Triatló  | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Sortida de la prova de natació de l’edició 2019 de l’Ironcat


L'Ampolla organitza un any més l’Ironcat – Copa de les Nacions de Triatló, que enguany arriba a la 16a edició. Després d'estar un any aturat a causa de la pandèmia de Covid-19, dissabte 22 de maig els triatletes tornaran a competir en la modalitat de llarga distància d'aquesta prova de triatló.

La competició, la més antiga d’aquesta distància a la península Ibèrica, s'iniciarà a les 7 del matí a la platja de l’Arquitecte (al costat del Club Nàutic Ampolla) amb la prova aquàtica, en la qual els participants han de nedar 3,8 quilòmetres. Un cop finalitzada, la següent modalitat a realitzar serà la bicicleta, en la qual han de recórrer 180 quilòmetres pel Parc Natural del Delta de l'Ebre. La darrera disciplina serà la cursa a peu, que consta de 42 quilòmetres i que s'efectuarà per la façana marítima de l'Ampolla.

Les inscripcions estan obertes fins al dijous 20 de maig i fins al dia d’avui es compta amb un total de 83 inscrits provinents de diferents punts del país.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu