Roquetes.  Muntanya, ciència i tradició

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/19/2022#) AND (caducitat>=#1/19/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

L'Ampolla acull un Camp de Treball Internacional per recuperar hàbitats aquàtics per a amfibis de les Terres de l'Ebre

Els treballs han consistit en la construcció d’una bassa satèl·lit al costat de l’actual Bassa de Fornós de l’Ampolla

Etiquetes   natura, l’ampolla, delta ebre, terres ebre

Publicat el15/7/2019

L’Ampolla acull un Camp de Treball Internacional per recuperar hàbitats aquàtics per a amfibis de les Terres de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


L'Ampolla ha acollit de l'1 al 15 de juliol el Camp de Treball Internacional Mediterranean Amphibians: restoration of aquatic habitats. Els treballs han tingut com a objectiu recuperar hàbitats aquàtics per a amfibis de les Terres de l’Ebre a través de la construcció d'una bassa satèl·lit al costat de l'actual Bassa de Fornós de l'Ampolla.

En l'activitat hi han participat 14 joves voluntaris d'entre 18 i 29 anys provinents de Catalunya, Rússia, Turquia, França, Bèlgica, Dinamarca, Mèxic i Itàlia.

El WorkCamp International ha estat organitzat per l'Agència Catalana de Joventut i la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, gestionat per l'Associació Ornitològica Picampall i ha rebut la col·laboració de l’Ajuntament de l’Ampolla.suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu


Foto: Ajuntament de l'Ampolla