Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


L'Ampolla actualitza la cartelleria de les seues platges

Aquesta acció pretén fer arribar als usuaris aquestes normes i d´aquesta manera millorar la convivència i que es pugui respectar l´entorn natural del municipi

Etiquetes   entorn, turisme, platges, temporada estiu, lampolla, baix ebre, terres ebre

Publicat el21/7/2022

L’Ampolla actualitza la cartelleria de les seues platges | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Cartell renovat a la platja de l’Arenal


La Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat de l'Ajuntament de l'Ampolla ha actualitzat la cartelleria de totes les platges de la població, tenint en compte la nova ordenança que es va aprovar en Ple municipal.

Durant la primera quinzena de juliol, s’ha dut a terme l’actualització dels senyals de platges, millorant la seva aparença i introduint totes les novetats que inclou l’ordenança, com són la limitació en l’horari de pesca, la possibilitat de bany amb animals domèstics, la prohibició d'acampada i pernoctació i de fer foc.

A més a més, es pot trobar el distintiu de Bandera Blava o Platja Verge en el cas que la platja hagi obtingut algun d’aquests guardons.

Aquesta acció pretén fer arribar als usuaris aquestes normes i d’aquesta manera millorar la convivència i que es pugui respectar l’entorn natural de l’Ampolla.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho