suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES


L'Ampolla acollirà la festa de cloenda del Running Sèries TE 2017

La gala començarà a l´Hotel Flamingo de l´Ampolla a les 20.30 h

Etiquetes   Esports, running, Terres Ebre

Publicat el23/11/2017

L’Ampolla acollirà la festa de cloenda del Running Sèries TE 2017 | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Sortida de la cursa de l’Ampolla, celebrada el 26 de març


L'Hotel Flamingo de L'Ampolla serà l'escenari, aquest divendres 24 de novembre, de cloenda i entrega de premis del Running Sèries 2017, edició en la que s'han organitzat un total de 10 curses.

La gala començarà a les 20.30 h i es lliuraran trofeus als tres primers de les categories masculí i femení, als tres primers de les categories sénior, veterà1, veterà2, Sub23 i màster (amb un mínim de 3 curses fetes). També es premiaran els 3 equips amb més puntuació (masculí i femení) i més participació. Els corredors que han completat totes les proves del circuit també rebran un guardó.

En el circuit de 5k, es lliuraran trofeus als tres primers de les categories absolut masculí i femení i als tres primers de la categoria Sub23a (amb un mínim de 3 curses fetes) i un record de participació a tots els corredors/res.

Al febrer encentava la temporada la 10.000 d'Amposta. Seguien les poblacions de Deltebre, L'Ampolla, Ulldecona, El Perelló, Camarles, L'Ametlla de Mar, La Galera i Tortosa. L'última de les proves se celebrava principi de novembre a Jesús.

En la categoria dels 10k han participat un total de 536 runners (404 homes i 132 dones) i en la modalitat dels 5k, celebrades a Deltebre, l'Ampolla, El Perelló, Camarles, Tortosa i Jesús, han participat 156 corredors (87 homes i 69 dones).

Xavier Ortín Font i Geni Batiste Beltrán són els guanyadors absoluts en les curses dels 10k. En equips, Ultra-Runners Team s'emporta el títol de millor equip, tant en la categoria masculina com la femenina i el C.A. Ascó al de més participació.

En els 5k, els guanyadors absoluts són Josep Ramon Sanahuja Barranco i Luci Galve Curto. L'ATE és el club guanyador en categoria homes i el C.A. Ascó en dones. Els d'Ascó repeteixen podi com a equip amb més participació.


L’Ampolla acollirà la festa de cloenda del Running Sèries TE 2017 | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Participants de la Cursa d’Ulldecona, del passat 30 d’abril

comparteix-ho