Món Natura Delta de l´Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l´Ebre

CAT | ES


L'Ampolla acollirà aquest dissabte 1 d'octubre la cinquena regata puntuable per al Campionat de Catalunya de motos aquàtiques 2022

Són més de quinze anys de presència ininterrompuda d’aquesta competició a la Porta del Delta

Etiquetes   activitats outdoor, motonautica, lampolla, delta ebre

Publicat el29/9/2022

L’Ampolla acollirà aquest dissabte 1 d’octubre la cinquena regata puntuable per al Campionat de Catalunya de motos aquàtiques 2022 | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El proper dissabte 1 d'octubre tindrà lloc a l'Ampolla la cinquena regata puntuable per al Campionat de Catalunya de motos aquàtiques 2022, sota l'organització de la Federació Catalana de Motonàutica i el suport del Patronat de Turisme de l'Ampolla, la Creu Roja de l'Ampolla i el Club Nàutic Ampolla.

Són més de quinze anys de presència ininterrompuda d'aquesta competició a la Porta del Delta i, per primer cop després de vàries temporades són tres les categories convocades: GP1, GP3 i F4. Totes elles només per a motos de conducció dempeus, si bé la classe F4 està reservada per a pilots sense palmarès.

Les curses anteriors de la temporada 2022 s'han disputat al Canal Olímpic de Castelldefels, al Club Nàutic Cambrils, a Amposta i al Club Nàutic Riba-roja, la qual cosa ha permès de configurar ja una classificació general provisional força definida, si bé encara estan els tres títols per decidir.

A la categoria GP1, la que admet més preparació tècnica de les màquines, destaca amb 216 punts Àlex Velasco, veterà pilot de Barcelona, seguit del gironí Denis Munnikhuis amb 182,5 i de Joan Sevil, amb 162. Sevil també lidera amb 242 punts la categoria GP3, on manté una aferrissada lluita amb Roger Pujol (208), seguits de Lucas Oliver amb 170. A la categoria F4, reservada a pilots sense palmarès destaca el pilot de la Ràpita David Rodríguez, amb 244 punts, seguit del gironí Jordi Miquel (200). Tercer a la classificació provisional és Carlos Hidalgo, pilot del CN El Balís, amb 168 punts.

L'escenari de la cursa de l'Ampolla serà la cèntrica platja de les Avellanes, indret habitual d'aquesta competició els darrers disset anys, lloc que ofereix unes immillorables condicions per a la pràctica d'aquest esport, per les característiques de la platja i la protecció natural que ofereix el Delta de l'Ebre davant del mal temps.

Els entrenaments començaran a les 11 del matí i seguidament es disputaran tres mànegues per categoria, totes elles puntuables. La regata podrà ser seguida gratuïtament des de la mateixa platja i des dels espigons del port de l'Ampolla.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho