Món Natura Delta de l´Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l´Ebre

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/14/2022#) AND (caducitat>=#8/14/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

L'Ametlla de Mar organitza un cicle de visites guiades a les Fortificacions i al nucli urbà

Amb aquestes activitats, la regidoria de Turisme vol donar a conèixer la història que s’hi amaga al municipi mariner

Etiquetes   turisme, turisme cultural, visites guiades, ametlla de mar, terres ebre

Publicat el6/7/2021

L’Ametlla de Mar organitza un cicle de visites guiades a les Fortificacions i al nucli urbà | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


La regidoria de Turisme de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha decidit apostar, novament, per dues activitats turístiques que lliguen la població amb la seva història: les visites a les Fortificacions de la Guerra Civil i les passejades històriques.

Després d'aquests mesos de pandèmia en els quals ha estat gairebé impossible organitzar cap activitat amb la presència de públic, i després d'anys paralitzades, l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar a través de la regidoria de Turisme, Comerç i Civisme, ha posat en marxa un nou cicle de visites guiades a les Fortificacions de la Guerra Civil, que hi ha situades entre l'Estany i Port Olivet, i també visites als carrers del nucli urbà, durant tot l'estiu.

Les visites a les Fortificacions, dirigides per una persona coneixedora, comencen al Centre d'Interpretació de la Pesca, amb la visualització d'un audiovisual i segueixen al Port de l'Estany. Per tant, és necessari vehicle propi. Una hora i mitja d'activitat que deixa constància de la relació de la població amb la Guerra Civil. A més, aquestes visites comptem amb un attrezzo per recrear l'ambientació pròpia de l'època i endinsar el visitant a la història.

A banda, també s'han reactivat les passejades històriques guiades pel nucli urbà. Una ruta explicativa que recorre els diferents plafons que hi ha situats al punts estratègics del nucli urbà, i que destaquen per la seva història local. La ruta també té una duració d'1 h i mitja. L'objectiu d'ambdues propostes és promoure el patrimoni cultural tant als turistes com als habitants del municipi. 

Tant les passejades històriques com les visites a les Fortificacions de la Guerra Civil, tenen lloc els dimarts i dijous i tenen un cost de 3 € per persona, a partir dels 14 anys. Les vistes a les Fortificacions es fan a partir de les 10 h del matí i les passejades, a les 19 h de la tarda. Els dimarts les explicacions són en català i els dijous en castellà. Per més informació i inscripcions a l'Oficina de Turisme o al 977 456 477.


Per: La Cala RTV

Foto: La Cala RTV