Buda & Bike 2024, l’illa de Buda a cop de pedal. 13 i 14 de juliol, el 3, 4, 17, 18 i 31 d’agost i l’1 de setembre

CAT | ES


Amb el repic de campanes, Benifallet enceta aquest dijous cinc dies de Festa Major

El pregó anirà a càrrec de l’oncòloga Nuria Mulet

Etiquetes   vida activa, festes, benifallet, baix ebre, terres ebre

Publicat el4/9/2023

Amb el repic de campanes, Benifallet enceta aquest dijous cinc dies de Festa Major | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Aquest dijous 7 de setembre, Benifallet enceta cinc dies de Festa Major, amb un programa carregat d'actes per a totes les edats, que començaran amb el repic de campanes i la processó de la patrona, la Mare de Déu de Dalt i del patró, Sant Francesc d'Assís. La metgessa, Nuria Mulet Margalef, especialista en oncologia mèdica, pregonarà l'inici de les Festes Majors de Benifallet, l'acte oficial on es proclamaran les pubilles, pubilletes i hereus del 2023.

La jota tornarà a ser la gran protagonista d'aquests cinc dies intensos, ballant-se tarda i nit, amb els tradicionals caps de dansa, les jotes nocturnes i el circuit de jotes amb la xaranga Tal Com Sona de Paüls. Completaran el programa d'actes, les cercaviles, la Missa, la pijamada, la sardana, els vermuts electrònics, el correbars, els cossos, el tobogan aquàtic, la xarangada, els concursos de Botifarra i Guinyot, les birles, la petanca, el dinar popular, l'homenatge a la gent gran amb el concert de la banda La Rasquerana…

Pel que fa a les novetats, cal destacar el joc de l'Assassí de la Pastanaga, la màgia amb el Mag Stigman, l'exhibició de ball amb Twist Dancelab, el campionat de Rummikub, l'Escape Room sobre el canvi climàtic i els partits de fútbol Sala.

Swing Latino, Centauro, Montesol i La Tribu amenitzaran les nits de ball que es clouran amb la participación de diferents DJ's: DJ Axel Mesegué, DJ Lluís Torralbo, DJ's Gem, Dj Pau Mestres, Dj Timy, DJ Dario i DJ Paulvibe.

L'abonament de tots els actes és de 30 euros, les entrades diàries són de 10 euros, la sessió de la tarda i 15 euros la sessió de la nit.

Podeu donar un cop d'ull al programa o descarregar-lo en format digital AQUÍ.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho