Tuna Tour. Possiblement, una de les millors aventures de la teva vida

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#6/30/2022#) AND (caducitat>=#6/30/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Alliberades 15 tortugues babaues a la platja del Trabucador

Les va alliberar alliberar aquest passat dissabte tècnics de la Fundació CRAM i pescadors de la Confraria de La Ràpita

Etiquetes   natura patrimoni, delta ebre, fauna

Publicat el20/3/2018

Aquest passat dissabte 17 de març, la Fundació CRAM, juntament amb pescadors i de la Confraria Verge del Carme de Sant Carles de la Ràpita i els seus familiars, van alliberar 15 tortugues babaues (Caretta caretta) a la platja del Trabucador, al delta de l'Ebre.

L'actuació, desenvolupada mitjançant la Xarxa de Rescat de Fauna Marina del Departament de Territori i Sostenibilitat i del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, s'emmarca dintre del projecte europeu desenvolupat per la Fundació CRAM, amb la col·laboració de la Fundación Biodiversidad, del Ministeri d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient i s'inclou dins del Programa Pleamar, cofinançat pel Fons Europeu Marítim i de Pesca (FEMP).

Al Programa Pleamar conflueixen polítiques de gestió pesquera i conservació de la biodiversitat del Ministeri d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient. Per a això, durant el període 2014-2020 es dóna suport al voltant de 200 projectes que contribueixin a la protecció i recuperació de la biodiversitat marina, la pràctica d’activitats pesqueres i aqüícoles més sostenibles, la reducció de les captures no desitjades i al reforç de la gestió de les àrees marines protegides.. El Programa Plenamar mobilitza al voltant de 30 milions d’euros. La dotació del Fons Europeu Marítim i de Pesca és de 20,5 milions d’euros.


Aquí us deixem un video de l’alliberament de la Fundació CRAM