Mas de Barberans, el poble de la pauma

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/24/2022#) AND (caducitat>=#1/24/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Ali Fathi i Sandra Vidiella guanyen els 10k de la Cursa del Pont de Deltebre

Yassine Ouhdadi i Fina brull s’imposen en la modalitat 5k

Etiquetes   activitats outdoor, running, running series, deltebre, terres ebre

Publicat el24/9/2019

Ali Fathi i Sandra Vidiella guanyen els 10k de la Cursa del Pont de Deltebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Hi van participar un total de 113 corredors


Deltebre va acollir aquest passat diumenge la novena de les proves de la temporada 2019 del Running Series de les Terres de l'Ebre, amb la participació d'un total de 113 corredors, dels quals 73 van completar els 10k i 60 els 5k.

La prova va tindre com a punt de sortida i arribada la plaça 20 de Maig, davant de l'ajuntament. El recorregut del circuit va transcorre pels carrers del municipi, el passeig del riu i en el cas de la modalitat 10k, pel pont Lo Passador, que dóna nom a la cursa.

Ali Fathi es va tornar a imposar amb claredat amb un temps de 32:58. Deu segons més tard creuava la linia de meta Musa Sowe, mentre que el tercer classificat, Javi Carrero, feia un temps de 33:52. En la categoria femenina, Sandra Vidiella va encapçalar el podi, amb un temps de 43:31, seguida de Núria Turtós (0:45) i Sandra Pellicer (0:47). A només dos proves per a finalitzar la temporada de running, tant Ali Fathi com Sandra Vidiella se situen com els líders del circuit.


Ali Fathi i Sandra Vidiella guanyen els 10k de la Cursa del Pont de Deltebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Els tres primers classificats als 10k


Ali Fathi i Sandra Vidiella guanyen els 10k de la Cursa del Pont de Deltebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Les tres primeres classificades als 5kEn la modalitat 5k, el primer classificat va ser Yassine Ouhdadi, que va completar la prova amb només 15 minuts. El segon i tercer lloc de la classificació el van ocupar Heribert Cubells i Josep Ramon Sanahuja, amb un temps de 17:02 i 17:11, respectivament. La primera dona en arribar a la meta va ser Gina Brull, amb un temps de 20:36, seguida de Susana Castells i Anna Subirats, amb un crono de 21:37 la primera i 22:33 la segona.

El Running Series continuarà el 5 d'octubre amb la Cursa urbana de La Galera i finalitzarà el 27 d'octubre a l'Aldea amb la Cursa de l'Horta del Delta.Alcanar, Les Cases i Alcanar-Platja, jardí vora mar