Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


Aldover celebra aquest cap de setmana el 2n Solstici d'Estiu

El programa d’activitats inclou un concert de música barroca a càrrec de Reflexes Tercet, que forma part de la primera edició del festival Riu Avall

Etiquetes   vida activa, activitats, temporada estiu, aldover, baix ebre, terres ebre

Publicat el13/6/2022

Aldover celebra aquest cap de setmana el 2n Solstici d’Estiu | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Imatge d’arxiu del 1er Solstici d’Estiu


Aldover celebra aquest cap de setmana el 2n Solstici d'Estiu, una activitat que es va engegar l'any passat i que enguany, ja sense restriccions per la covid, torna amb més ganes que mai i amb la voluntat de consolidar-se com l'esdeveniment que dona la benvinguda oficial a la temporada d'estiu al municipi i pobles veïns.

L'entorn del camp de futbol i la platja fluvial és on es desenvoluparan les activitats que començaran el dissabte 18 de juny, la jornada que acull la major part d'activitats. Després de la inauguració, a les 10 del matí, seguirà una sessió de karaoke, teatre infantil, un vermut musical, un dinar de germanor, l'espectacle Bosc de Fades i el concert de música barroca Reflexes Tercet.

Cal destacar que el concert de música barroca forma part de la primera edició de Riu Avall, un festival que oferirà concerts a diferents pobles de les Terres de l’Ebre durant tot l’estiu i que precisament arrenca a Aldover el dissabte 18 de juny. El festival seguirà a Garcia (25 de juny), la Serra d'Almos (8 d'agost), Vinebre (20 d'agost), la Torre de l'Espanyol (3 de setembre) i Benissanet (9 de setembre).

A les 22 h, Bestiari, el primer espectacle del Solstici i a mitjanit el concert de música celta, folk i tradicional a càrrec del grup Distillery. A continuació, sessió DJ, per celebrar el solstici i la nit més curta de l'any.

A les 8 del matí de diumenge es donarà el tret de sortida de la piraguada Benifallet-Aldover, que finalitzarà amb un petit refrigeri per als piragüistes i servirà per tancar el 2n Solstici d'Estiu.

Amb el solstici i l’obertura de les piscines municipals el dia 24 de juny, Aldover obrirà les portes a un estiu que enguany ha arribat abans d’hora, almenys les altes temperatures dels últims dies així ho indiquen.


Aldover celebra aquest cap de setmana el 2n Solstici d’Estiu | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...

Per: Redacció

Foto: Cedida 

comparteix-ho