Venda online productes de la Terra

CAT | ES


L'Aldea celebra aquest diumenge la Festa de la Sega de l'Arròs

La de l’Aldea, que tindrà lloc a la Finca Ravanals, és la segona del cicle de les festes de tardor de l’arròs

Etiquetes   vida activa, turisme, turisme cultural, festes arros, laldeadelta ebre

Publicat el13/9/2023

L’Aldea celebra aquest diumenge la Festa de la Sega de l’Arròs | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Imatge de la Festa de la Sega de l'Arròs de l'any passat


Aquest diumenge 17 de setembre arriba un any més la tradicional Festa de la Sega de l'Arròs a la Finca de Ravanals. Tradició, esforç i la mostra de com treballaven els nostres avantpassats als arrossars, fan que la Festa de la Sega tingui un encant especial a un entorn molt apreciat a les Terres de l'Ebre, com és l'Ermita de l'Aldea.

La Festa de la Sega començarà a 11:00h, a la Finca de Ravanals, on tots els assistents podran gaudir de la sega, ball de jotes amb el grup de Jotes de l'Aldea i la rondalla Xino Xano amb Imma de Sopa. Seguidament es farà la demostració de la batuda de l'arròs a l'esplanada de l'ermita.

També hi haurà diferents estands on els restauradors locals cuinaran diferents tipus d'arrossos, que es podran degustar a partir de les 12:00h del migdia. Els tiquets de les degustacions es podran adquirir a l'estand de l'Ajuntament el mateix dia de la Sega.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho