Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


L’Aldea amplia l’oferta turística i de natura amb rutes i excursions

Totes aquestes rutes estan disponibles a Wikiloc al perfil L’ALDEA TURISME on es poden emmagatzemar i compartir rutes a l’aire lliure geo referenciades i punts d’interès de tot el terme

Etiquetes   turisme, aldea, baix ebre

Publicat el5/4/2018

L’Ajuntament de l’Aldea i la regidoria de Turisme han ampliat l’oferta de turisme i natura per tot el terme municipal, oferint així tota una sèrie de rutes per a fer excursions tant a peu com en bicicleta.

Totes aquestes rutes estan disponibles a Wikiloc al perfil L’ALDEA TURISME on es poden emmagatzemar i compartir rutes a l’aire lliure geo referenciades (especialment amb GPS) i punts d’interès (waypoints) de tot el terme. Les rutes pertanyen a diferents categories segons el desplaçament, destacant senderisme, ciclisme i btt.

Hi ha rutes per a tots els gustos i de tots els nivells, per a poder fer-les en família o rutes més exigents per a tots aquells que vulguin descobrir racons desconeguts, fins i tot entrenaments de bici de carretera i entrenaments de curses de muntanya. A mesura que hi hagi rutes interessants s’aniran publicant i actualitzant a wikilock.

L’Aldea/Turisme fa un recull de totes les excursions possibles, moltes de les quals es poden fer tant a peu com en BTT. El servei està disponible en Google Earth i les rutes es mostren sobre mapes de Google Maps, OpenStreetMap i altres cartogràfics, disposa també d’aplicacions mòbils per iPhone i Android per poder seguir les rutes.

Tanmateix al web de www.laldea.cat i a l’oficina de Turisme de l’Aldea, ubicada al voltant de la Torre de l’Ermita i oberta els dissabtes, diumenges i festius d’11 a 14 h, trobareu tota la informació de les rutes en constant actualització.


L’Aldea amplia l’oferta turística i de natura amb rutes i excursions | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...

comparteix-ho