Mas de Barberans, el poble de la pauma

CAT | ES


L'Aldea acollirà la III Festa de l'Ecoturisme del Delta de l'Ebre

Serà l’1 al 3 d’octubre, un cap de setmana ple d’activitats per a tota la família

Etiquetes   turisme, ecoturisme, turisme sostenible, delta ebre, amposta, l’ampolla, l’aldea, camarles, deltebre, muntells, sant jaume enveja, sant carles de la rapita

Publicat el24/9/2021

L’Aldea acollirà la III Festa de l’Ecoturisme del Delta de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Torna la Festa de l'Ecoturisme del Delta de l'Ebre amb un cap de setmana ple d'activitats que tindran com a eix central la mobilitat sostenible al territori. En aquesta edició, l'Aldea és el municipi deltaic que acull l'esdeveniment, que comptarà amb la participació, entre d'altres, de Francesc Mauri, meteoròleg i presentador de TV3 i Catalunya Ràdio, que divendres dia 1 d'octubre impartirà la conferència “El canvi climàtic: la mobilitat una de les prioritats” .

Durant tot el dissabte, els sabors locals i alternatives més sostenibles seran els protagonistes de la jornada, amb parades de venda i tast de productes agroecològics. Al matí també hi haurà una taula rodona sobre mobilitat sostenible.

Diumenge al matí serà el torn de la bicicletada simultània a tots els pobles del Delta de l'Ebre: L'Aldea, Amposta, L'Ampolla, Deltebre, Camarles, Sant Jaume d'Enveja, Els Muntells i Sant Carles i Sant Carles de la Ràpita.


Referència de l'ecoturisme a Catalunya

La Festa de l'Ecoturisme del Delta de l'Ebre és una iniciativa de l'Associació d'Empreses d'Ecoturisme del Delta de l'Ebre (AEEDE) que, des de l'inici, ha tingut per objectiu promoure el territori de manera responsable, fomentar l'ecoturisme per a la descoberta i gaudi dels espais naturals, preservar el medi ambient i millorar el benestar de la ciutadania deltaica. D'aquesta manera, la Festa esdevé un punt de trobada referent a Catalunya per a les persones que trieu la sostenibilitat i l'ecoturisme a l'hora de planificar les vostres vacances, i un punt de reunió i debat per a les administracions, sector privat i organitzacions.

La Festa de l'Ecoturisme és un exemple de la rellevància que en els darrers anys ha pres aquesta modalitat de turisme més conscient i sostenible. En aquest sentit, com a exemples de les accions dutes a terme per l'AEEDE en el nostre continu treball per al desenvolupament turístic responsable i compromès al territori, recentment hem creat la marca segell Delta de l'Ebre Ecoturisme, un projecte que pretén posicionar el Delta com a destinació d'ecoturisme i de qualitat durant tot l'any; i, el 2019, vam impulsar i participar en el II Fòrum d'Ecoturisme de Catalunya, celebrat a Deltebre.


Per: Redacció

comparteix-ho