Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda

CAT | ES


Alcanar Ràdio estrena nou programa per als aficionats a l'hort

Durant els diferents capítols del programa es tractarà l’hort de casa, l’hort amateur i podrem aprendre què podem plantar i collir cada mes

Etiquetes   de la terra, agricultura, sostenibilitat, pagesia, alcanar, montsia, terres ebre

Publicat el10/2/2023

Alcanar Ràdio estrena nou programa per als aficionats a l’hort | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... El programa s'emetrà de manera mensual la segona setmana de cada mes


Aquesta setmana l'emissora municipal d'Alcanar ha estrenat un nou programa, "Per ser un bon pagés, de la terra no t'ha de fer temor res", per a tots els aficionats i aficionades a la terra. Es tracta d'un programa dirigit per la Cristina Esteban i a càrrec de Maite Bel, pagesa i copropietària de Mabelca, empresa familiar canareva que es dedica a la venda de verdures i plantes.

"Un dels objectius principals del programa és la divulgació que pretén promoure la pràctica de l'horticultura, especialment en els joves, ja que sembla una tradició que, cada vegada més, es va perdent de generació en generació", explica Bel. Durant els diferents capítols del programa es tractarà l'hort de casa, l'hort amateur i podrem aprendre què podem plantar i collir cada mes. A més, s'inclouran algunes curiositats, dites i refranys relacionades amb el camp.

Es tracta d'una nova iniciativa d'Alcanar Ràdio que s'emetrà de manera mensual la segona setmana de cada mes. El dimecres, 11 de gener, es va emetre el primer capítol i ara ja es treballa per treure a la llum el proper, al mes de març. Tot i això, es poden consultar els pòdcasts de tots els programes a la web www.alcanarradio.cat.

"La ràdio és un mitjà de comunicació que ha d'anar afegint continguts diversos. Amb aquest nou programa intentem apropar a la ciutadania un àmbit que es troba molt present a Alcanar, al mateix temps que es fa ressò de la cura de l'hort", explica Cristina Esteban, redactora i locutora de l'emissora municipal.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu

comparteix-ho