Setmana Petit Príncep. Hospitalet de l’Infant, del 20 al 28 d’abril 2024

CAT | ES


Alcanar espera assolir més del 80% de reserves al sector turístic i hosteler aquesta setmana santa

Alcana espera registrar un notable índex de reserves turístiques durant aquesta Setmana Santa, superant el 80% en diversos sectors d’hostaleria i turisme

Etiquetes   alcanar, turisme, montsia, terres ebre

Publicat el28/3/2024

Alcanar espera assolir més del 80% de reserves al sector turístic i hosteler aquesta setmana santa | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Malgrat les previsions meteorològiques poc favorables, els establiments d'Alcanar, les Cases i Alcanar Platja han vist un fort interès dels visitants, amb un nivell de reserves situat al voltant del 80% en aquest moment.

Tot i això, es preveu que les condicions climàtiques dels pròxims dies puguin comportar una variació d'aproximadament un 10% en les reserves, sigui en forma d'anul·lacions o d'increment. Tot i això, el sector turístic es mostra satisfet amb aquestes xifres.

Marc Chavalera, alcalde en funcions i regidor de Turisme, destaca que "assolir més del 80% de les reserves és una excel·lent notícia per al sector de l'hostaleria i la restauració, i preveu una temporada turística prometedora que es consolidarà durant l'estiu."

Àngels Ferré Bosh, presidenta de la Federació de Càmpings del Mediterrani i propietària del Càmping Estanyet de les Cases, també celebra aquest èxit, afirmant que "el sector comença la temporada amb gran satisfacció malgrat l'inici anticipat de la Setmana Santa i les condicions meteorològiques desfavorables dels darrers dies. Confiem que en podem augmentar aquest 80% en les últimes hores, aspirant a arribar al 100% durant tota la temporada."


Per: Redacció

Foto: EbreActiu

comparteix-ho