Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


Alcanar demana a la ciutadania fotografies de la dona vinculada al món rural per a exposició fotogràfica

L’exposició formarà part de les 28es Jornades citrícoles d’Alcanar

Etiquetes   de la terra, agricultura, alcanar, montsia, jornades, cítrics, mon rural, jornades citricoles, citrics terres ebre

Publicat el29/9/2021

Alcanar demana a la ciutadania fotografies de la dona vinculada al món rural per a exposició fotogràfica | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


En el marc de les Jornades citrícoles d’Alcanar d’aquest any, l’Ajuntament d'Alcanar vol impulsar una exposició on es pose en valor el paper de la dona al llarg dels anys al món rural, així com l’evolució de la seua tasca. Per això, el consistori fa una crida a tothom que tinga fotografies, tant antigues com actuals, de la dona vinculada al món rural, per a poder muntar l’exposició.

Les persones interessades a aportar fotografies poden dirigir-se a l’estudi de fotografia Espuny Fotògraf de dilluns a dijous de 9 a 13 h i de 17 a 20 h, la digitalització de la imatge es farà al mateix moment en aquest establiment.

Un any més, el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) i l’Ajuntament d’Alcanar, organitzen les Jornades Citrícoles d’Alcanar, un referent en el món de la citricultura, que arriben a la vint-i-vuitena edició.


Per: Redacció

comparteix-ho