Sant Jaume d´Enveja, harmonia natural

CAT | ES


Ālbum: reserva natural de Sebes (Flix)

Aquest espai fluvial situat a la vora de l’Ebre al seu pas per Flix. En textos del segle XV ja hi ha referčncies a aquesta zona d’aiguamolls destinada principalment a conreus. Al 1992 va passar a formar part del Pla d’Espais d’Interčs Natural. Al 1995 es va ampliar declarant-se Reserva de Fauna Salvatge denominats com a Riberes de l’Ebre a Flix, i posteriorment van ser inclosos a la Xarxa Natura 2000. Actualment la reserva té una superfície de 150 ha.

Etiquetes   espais naturals, flix, fauna, birdwhatching, ribera ebre, reserva natural sebes, fotos, rutes

Publicat el27/5/2014

Aquest espai fluvial situat a la vora de l'Ebre al seu pas per Flix. En textos del segle XV ja hi ha referčncies a aquesta zona d'aiguamolls destinada principalment a conreus. Al 1992 va passar a formar part del Pla d'Espais d'Interčs Natural. Al 1995 es va ampliar declarant-se Reserva de Fauna Salvatge denominats com a Riberes de l'Ebre a Flix, i posteriorment van ser inclosos a la Xarxa Natura 2000. Actualment la reserva té una superfície de  150 ha.

Des de 1999 l'ONG local Grup de Natura Freixe, s'encarrega de la gestiķ de la reserva natural de Sebes en conveni amb l'Ajuntament de Flix i amb el recolzament de la Generalitat de Catalunya.

Ālbum: reserva natural de Sebes (Flix) Ālbum: reserva natural de Sebes (Flix) Ālbum: reserva natural de Sebes (Flix) Ālbum: reserva natural de Sebes (Flix) Ālbum: reserva natural de Sebes (Flix) Ālbum: reserva natural de Sebes (Flix) Ālbum: reserva natural de Sebes (Flix) Ālbum: reserva natural de Sebes (Flix) Ālbum: reserva natural de Sebes (Flix) Ālbum: reserva natural de Sebes (Flix) Ālbum: reserva natural de Sebes (Flix) Ālbum: reserva natural de Sebes (Flix) Ālbum: reserva natural de Sebes (Flix) Ālbum: reserva natural de Sebes (Flix) Ālbum: reserva natural de Sebes (Flix) Ālbum: reserva natural de Sebes (Flix) Ālbum: reserva natural de Sebes (Flix) Ālbum: reserva natural de Sebes (Flix) Ālbum: reserva natural de Sebes (Flix) Ālbum: reserva natural de Sebes (Flix) Ālbum: reserva natural de Sebes (Flix) Ālbum: reserva natural de Sebes (Flix) Ālbum: reserva natural de Sebes (Flix) Ālbum: reserva natural de Sebes (Flix) Ālbum: reserva natural de Sebes (Flix) Ālbum: reserva natural de Sebes (Flix) Ālbum: reserva natural de Sebes (Flix) Ālbum: reserva natural de Sebes (Flix) Ālbum: reserva natural de Sebes (Flix)

comparteix-ho