Roquetes.  Muntanya, ciència i tradició

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/22/2022#) AND (caducitat>=#1/22/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

L’Ajuntament de Sant Jordi posa en valor els seus recursos turístics

Destina 3.000 euros a la implantació de la senyalització de rutes i senderes

Publicat el5/4/2017

L’Ajuntament de Sant Jordi posa en valor els seus recursos turístics | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... L’Ajuntament de Sant Jordi destinarà 3.000 euros a senyalitzar rutes i senders


En el marc del Pla Estratègic per a impulsar el turisme local, l’Ajuntament de Sant Jordi (Baix Maestrat), ha fet un pas més en la promoció dels seus recursos turístics posant en valor les rutes i senderes del terme municipal.

"En una actuació de gestió directa, i conscients del gran potencial que té el nostre poble en diferents àmbits, s’ha procedit a la senyalització de diverses rutes", ha indicat l’alcalde Iván Sánchez, "açò facilitarà a veïns i visitants realitzar activitats esportives, com a senderisme, cicloturisme o marxa, i, d’altra banda, des de l’ajuntament, ens permet integrar i dissenyar nous itineraris per a donar a conèixer tot el terme, a més de les rutes que ja tenim designades, com la de les oliveres mil·lenàries".

Sánchez també ha destacat l’ús de materials naturals en la senyalització de les senderes, "atenent a un concepte més sostenible i ecològic, que, alhora, afavoreix la integració paisatgística amb l’entorn i redueix l’impacte visual". L’actuació està inclosa en un projecte més ampli i ambiciós, del que ja s’ha executat la primera fase amb un pressupost de 3.000 euros.