Autocaravanes Delta. La millor manera de viatjar amb autocaravana partint des del Delta de l’Ebre

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#6/28/2022#) AND (caducitat>=#6/28/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

L'Ajuntament de Falset i Priorat Enoturisme signen un conveni de col·laboració

La voluntat de l’associació és elaborar un manual de certificació de qualitat per a establiments turístics al Priorat

Etiquetes   turisme, priorat, falset, enoturisme

Publicat el12/3/2021

L’Ajuntament de Falset i Priorat Enoturisme signen un conveni de col·laboració | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Falset


L'Ajuntament de Falset ha cedit temporalment un espai de treball al futur local de coworking a l'associació Priorat Enoturisme per a poder desenvolupar la seva tasca. La voluntat de l'associació és elaborar un manual de certificació de qualitat per a establiments turístics al Priorat.

El projecte que es durà a terme en els propers mesos, incloent la formació Bones Pràctiques en (Eno) Turisme: Millorar la qualitat del servei i optimitzar l'experiència del visitant, està creada per millorar l'oferta turística dels socis de Priorat Enoturisme, oferint serveis i experiències que atreguin a un turisme de més qualitat.

L'elaboració d'aquest manual anirà a càrrec d'alumnes i ex-alumnes del màster d'Enoturisme Internacional de la Universitat Rovira i Virgili.


Per: Redacció

Foto: Ajuntament de Falset