butlletí EbreActiu

CAT | ES


L’Ajuntament d’Alcanar organitza prop d’un centenar d’actes per aquest estiu adaptats a la covid-19

Aquesta programació adaptada serà una alternativa a la celebració dels actes de les diferents festes de Sant Pere, el Carme i les festes majors d’Alcanar Platja i les Cases que enguany no es podran celebrar

Etiquetes   vida activa, alcanar, alcanar platja, cases alcanar, montsia, terres ebre

Publicat el15/6/2020

L’Ajuntament d’Alcanar organitza prop d’un centenar d’actes per aquest estiu adaptats a la covid-19 | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Durant tot l’estiu, el consistori publicarà setmanalment l’agenda d’actes adaptats que inclourà totes les propostes d’aquella setmana


Alcanar, les Cases i Alcanar Platja podran gaudir aquest estiu d’actes de petit format, amb aforament limitat, situats en ubicacions que permeten garantir el distanciament social i les condicions de seguretat davant la pandèmia de la covid-19. L’Ajuntament d’Alcanar i diverses entitats del municipi estan ultimant un calendari nodrit de gairebé cent actes vinculats a la cultura canareva i ebrenca.

"Hem optat per un format reduït per tal d’evitar l’efecte crida que produeixen les festes d’estiu. D’aquesta forma evitarem les aglomeracions alhora que podrem gaudir d’actes culturals garantint la seguretat de les persones", explica Joan Roig, alcalde d’Alcanar.

Aquesta programació adaptada serà una alternativa a la celebració dels actes de les diferents festes de Sant Pere, el Carme i les festes majors d’Alcanar Platja i les Cases que enguany no es podran celebrar. El Consell d’Alcaldes del Montsià ha acordat de forma unànime que se suspenen totes les festes d’estiu que se celebren anualment a tots els municipis de la comarca amb l’argument que "mentre existisca un risc real de rebrot, garantir la salut de tothom és i serà una prioritat".

Durant tot l’estiu, el consistori publicarà setmanalment l’agenda d’actes adaptats que inclourà totes les propostes d’aquella setmana. Jordi Monfort, regidor de Turisme, assegura que la voluntat de l’equip de govern és "dinamitzar els mesos d’estiu amb activitats per a tots els públics tenint en compte que totes les activitats que es realitzaran han de garantir les mesures d’autoprotecció per a fer front a la covid-19".

Els actes se celebraran entre els mesos de juliol i agost i inclouran sessions de cinema a la fresca, concerts, espectacles infantils i familiars, classes de ioga i tai chi, etc. Entre les cites, destaquen concerts de petit format com el del cantautor Botifarra o el del duet casenc-canareu SUKRE. Altres propostes per aquest estiu seran l’espectacle del mag Garibo, l’actuació de la rondalla de Guardet Lo Cantador, el tradicional concert d’havaneres o la demostració de música medieval del grup local Alcyon. A mitjans d’agost també es realitzarà un concurs de versos amb les rondalles més destacades del territori. Tota la programació es podrà consultar al web municipal i també al d’Alcanar turisme.


Por: Redacció

Foto: EbreActiu

comparteix-ho