Món Natura Delta de l´Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l´Ebre

CAT | ES


Agus Juan-Camps i Íngrid Ruiz guanyen la XV Pujada al Montsià

Més de 300 participants en l’emblemàtica cursa per muntanya d’Alcanar

Etiquetes   activitats outdoor, curses muntanya, alcanar, montsia, curses per muntanya

Publicat el27/9/2021

Agus Juan-Camps i Íngrid Ruiz guanyen la XV Pujada al Montsià | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Després d'un any d'aturada a causa de la pandèmia de la Covid i pocs dies després dels terribles aiguats de l'1 de setembre, Alcanar va viure ahir diumenge una gran jornada esportiva amb la celebració de la XV Pujada al Montsià, amb la participació de més de 300 corredors, repartits entre les diferentes categories de la prova. Des de l'organització s'ha volgut aprofitar l'esdeveniment per donar un missatge d'esperança, ànim i força al conjunt de la població canareva i per això, la camiseta de l'edició d'enguany de la Pujada portava impresa la frase "Difícil, no vol dir impossible”.

La climatologia va acompanyar durant tota la prova, malgrat que les temperatures, encara força altes, van endurir encara més els diferents recorreguts, tal i com testimoniaven els mateixos corredors i corredores.

En la cursa absoluta (30 km), el primer classificat va ser Agus Juan-Camps Castell del Centre Excursionista Ulldecona, amb un temps de 3:08:40 h. En segona i tercera posició respectivament van creuar la línia de meta el canareu Andreu Queralt Queralt i Oriol Güell Villar. Cal destacar que Queralt també ha estat el primer local a arribar a meta, acompanyat al podi local per Mireia Fibla Ferrer, que va aconseguir la primera posició local.

El podi femení d’aquesta mateixa categoria ha estat format per Íngrid Ruiz Sánchez de l’Associació Esportiva Matxacuca que, amb un temps de 3:41:16 h, s’ha proclamat campiona de la prova, seguida d'Alba Alemany Esteve en segona posició i de Maria Elena Ferreres Sebastià en tercera posició. En la cursa júnior i juvenil (17 km) el guanyador ha estat Agustin Ribera Querol del Club Atletisme Baix Maestrat amb un temps d’1:27: 05 h.

Per altra banda, a la cursa cadet i infantil (12,5 km) el campió en categoria masculí ha estat Arnau Blanch Also de la Unió Atlètica Montsià, amb un temps d’1:15:30 h; i en categoria femenina la guanyadora ha estat l’Anna Rebull de la Vega, del Club Atletisme Terres de l’Ebre amb 1:47:04 h.

A la cursa exprés llarga (17 km) el campió masculí ha estat Andrés Pascual Ibáñez que forma part del Club Triatló Davima amb un temps d’1: 23:36 h. I la campiona ha estat l’Ainara Galarza Navarro del Centre Excursionista Refalgarí amb 1:52:53 h.

I per acabar en la cursa exprés curta (12,5 km) amb 1:14:32 s’ha proclamat campió Jorge Aramburo Vilches del Team Ardua. I amb un temps d’1:30:32 h la Meritxell Lareed Ferrás de l’AT Cerdanyola, s’ha proclamat campiona del pòdium femení en aquesta categoria.


Per: Redacció

Fotos: Cedida