Restaurant L´Estany Casa de Fusta. Cuina tradicional deltaica

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/19/2022#) AND (caducitat>=#8/19/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Agricultura promou l’acció beneficiosa de les abelles en el medi ambient mitjançant la pol·linització

El departament ha convocat una línia d’ajuts destinats al sector apícola per valor de 80.000 € per a aquest any 2019

Etiquetes   natura, catalunya, agricultura

Publicat el7/5/2019

Agricultura promou l’acció beneficiosa de les abelles en el medi ambient mitjançant la pol·linització | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya ha convocat els ajuts destinats al sector apícola per promoure l'acció beneficiosa de les abelles en el medi ambient mitjançant l'acció de la pol·linització.

La convocatòria d'aquest any compta amb un import de 80.000 euros, finançats a càrrec dels pressupostos del Departament d'Agricultura per a l'any 2019.

Els/les beneficiaris/àries i perceptors/es d'aquests ajuts poden ser persones físiques o jurídiques, comunitats de béns i apicultors/es, professionals o no, que siguin titulars d'una explotació apícola ubicada a Catalunya els assentaments de les quals estiguin situats majoritàriament dins l'àmbit territorial de Catalunya.

L'objecte dels ajuts és afavorir l'increment de la pol·linització que fan les abelles mitjançant el manteniment del nombre d'arnes durant un període mínim de tres mesos abans de la data de la sol·licitud i un període mínim d'un mes després de la seva presentació.

Les sol·licituds s'han de presentar a partir del 6 maig fins al 24 de maig de 2019, ambdós inclosos.

La presentació de la sol·licitud s'haurà de realitzar obligatòriament per via telemàtica utilitzant la Seu electrònica de la Generalitat de Catalunya.

Des d'ahir es pot descarregar tota la informació i documentació relativa a l'ajut de la pàgina https://seu.gencat.cat.ALDOVER