Ruta de les tapes de primavera. Del 26 d´abril al 5 de maig a l´Hospitalet de l´Infant

CAT | ES


Activitats gratuïtes i adaptades a la situació sanitària a les festes de les Cases d'Alcanar

A la programació es contemplen actes adreçats a tota la ciutadania, des dels més menuts fins als més grans, passant pel públic més jove

Etiquetes   vida activa, festes, temporada estiu, turisme, cases alcanar, alcanar

Publicat el5/8/2021

Activitats gratuïtes i adaptades a la situació sanitària a les festes de les Cases d’Alcanar | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


L'Ajuntament d'Alcanar ha programat més d’una vintena d'activitats en el marc de les Festes Majors de les Cases 2021, adaptades a la situació de covid-19 i seguint les mesures que marca el Procicat. Totes les activitats són gratuïtes i obertes a tothom, però limitades fins a completar els diferents aforaments.

A la programació, es contemplen actes adreçats a tota la ciutadania, des dels més menuts fins als més grans, passant pel públic més jove. Entre les activitats s'inclouen les actuacions del grup Buhos o del Mag Lari, a més d'espectacles infantils, concerts, presentacions de llibres, un espectacle de dansa i també les típiques tardes de bous a la plaça.

El concert de Buhos i les sessions taurines enguany, com a novetat, se celebraran en un recinte portàtil, situat a la zona de Rocatallada, un espai que garanteix el control d'aforament i la distància de seguretat entre les persones assistents.

Una altra de les novetats és l'abonament setmanal per als actes taurins, que està pensat per a grups bombolla de 4 a 10 persones. Els grups de persones que vulguen adquirir un abonament setmanal poden passar a recollir per l'Ajuntament i l'Oficina de Turisme de les Cases, en horari d'oficina, a partir d’avui, 4 d'agost. Els responsables de recollir els abonaments només han de facilitat el nom, cognoms, DNI i telèfon de tots els membres de la seua bombolla.

Les entrades dels grups bombolla per al concert de Buhos, que presentarà el seu disc ’El dia de la Victòria’, també s’agruparan a través de grups d'entre 4 a 10 persones. Els responsables de recollir les entrades grupals també han de facilitar el nom, cognoms, DNI i telèfon de tots els membres de la seua bombolla, a partir d’avui, 4 d'agost.

L’Ajuntament informarà la setmana vinent del dia en què es podran recollir les entrades gratuïtes individuals per a l'actuació de Sukre, el Mag Lari, Buhos, Nueva Alaska, Wasa i Juniors, així com també les entrades individuals a les diferents tardes de bous.

Des de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Alcanar es vol fer arribar un agraïment a totes les persones, associacions, entitats i comissions que han fet possible el programa en un context de restriccions. Així mateix, s’anima a tothom a participar d’aquelles activitats que siguen d'interès.


Per: Redacció

comparteix-ho