Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/21/2022#) AND (caducitat>=#1/21/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

L’Agència Catalana de Turisme atorgua els segells de Cicloturisme i Senderisme al Consell Comarcal del Baix Ebre

Les marques integren empreses i entitats que ofereixen aquesta mena d’activitats

Etiquetes   turisme, cicloturisme, senderisme, turisme sostenible, baix ebre

Publicat el19/5/2021

L’Agència Catalana de Turisme atorgua els segells de Cicloturisme i Senderisme al Consell Comarcal del Baix Ebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... GR-92 entre l’Ametlla de Mar i l’Ampolla, una de les rutes de senderisme del Baix Ebre


El Consell Comarcal del Baix Ebre ha obtingut els segells de Cicloturisme i Senderisme, dues marques de l’Agència Catalana de Turisme (ACT) que integren totes les empreses i entitats que duen a terme activitats relacionades com rutes, guiatges, allotjaments o agències de viatges receptives.

El president del Consell Comarcal, Xavier Faura, ha destacat que la certificació "garanteix al viatger una experiència sostenible, millora l’economia local i genera noves oportunitats de negoci i redueix l’impacte en el medi ambient". Un nou portal turístic presenta la comarca "com un paradís per practicar cicloturisme" a les Vies Verdes o les rutes BTT dels Ports. Els segells permetran a la comarca tenir accés a les plataformes de promoció de l’ACT.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu