Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/20/2022#) AND (caducitat>=#8/20/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Acord entre Renfe i el Museu del Ferrocarril de Móra la Nova per fomentar que els visitants arribin amb tren

La companyia difondrà l’equipament, que oferirà descomptes del 25% en l’entrada als usuaris amb bitllet o abonament

Etiquetes   turisme, turisme cultural, mora la nova, museu del ferrocarril mora la nova

Publicat el23/12/2021

Acord entre Renfe i el Museu del Ferrocarril de Móra la Nova per fomentar que els visitants arribin amb tren | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Locomotora de vapor del Museu del Ferrocarril de Móra la Nova


La companyia Renfe i el Museu del Ferrocarril de Móra la Nova han signat un conveni de col·laboració per promocionar el tren com a mitjà de transport públic per arribar a l’equipament i visitar-lo. Segons el document, Renfe difondrà el museu moranovenc en els suports específics de comunicació i informació com màquines autovenda de la xarxa de Rodalies de Catalunya, a les pantalles de l’interior dels trens així com a la web i xarxes socials. El Museu, per la seva banda, facilitarà l’accés als usuaris de Renfe amb un 25% de reducció en l’entrada sobre la tarifa general, presentant a les taquilles del museu el bitllet o abonament de Renfe. La validesa del descompte serà d’una setmana respecte a la data de viatge del títol de transport.

El president de la companyia, Isaías Táboas, i el director del centre, Jordi Sasplugas, han signat aquest dijous el conveni que entrarà en vigor l’1 de gener de 2022. Tots dos han celebrat la posada en marxa d’aquest acord, reivindicant el paper clau del transport públic per avançar en la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.


Per: ACN

Fotos: Museu del Ferrocarril