Masdenverge, al bell mig de dos parcs naturals

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#6/30/2022#) AND (caducitat>=#6/30/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

L’ACA adquireix una embarcació per vigilar i inspeccionar el tram final de l’Ebre

En un termini màxim de sis mesos es disposarà del vaixell per optimitzar les tasques d’inspecció i control. L’Agència Catalana de l’Aigua ha adjudicat el contracte per valor de 24.500 euros

Etiquetes   natura patrimoni, delta ebre

Publicat el22/3/2018

L’ACA adquireix una embarcació per vigilar i inspeccionar el tram final de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) ha adjudicat l'adquisició d'una embarcació amb l'objectiu de vigilar i inspeccionar el tram final del riu Ebre. S'ha adjudicat el contracte per valor de 24.500 euros.

L'embarcació tindrà el casc d'alumini i fins a 5,2 metres d'eslora. A més, serà lleugera, fàcilment transportable amb un vehicle tot terreny per poder accedir a rampes de varada amb pendents importants i terrenys propis dels marges del riu, amb graves i sorres.

Aquest vaixell, que podrà estar actiu en un termini màxim de sis mesos, permetrà millorar les tasques d'inspecció i control en el tram final de l'Ebre.