Món Natura Delta de l´Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l´Ebre

CAT | ES


La 7a edició de la Festa de la Pagesia torna l'1 i 2 d'octubre de 2022

L’oferta de productors agroalimentaris es complementa amb altres agents turístics (restauradors, hotelers i promotors d’activitats complementàries) que contribueixen a la promoció del producte local i de proximitat

Etiquetes   pagesia, agricultura, agroalimentacio, turisme familiar, producte proximitat, catalunya, vida activa

Publicat el7/9/2022

La 7a edició de la Festa de la Pagesia torna l’1 i 2 d’octubre de 2022 | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El cap de setmana de l'1 i 2 d'octubre, explotacions agroalimentàries d'arreu de Catalunya tornaran a obrir les seues portes als visitants per compartir el seu treball al camp, la pastura, la granja o l'obrador. És la forma de mostrar d'on neix tot allò que mengem i qui hi ha darrere dels aliments que arriben a les nostres taules. Una oportunitat per apropar-se a les explotacions i omplir el rebost comprant directament al productor.

L'oferta de productors agroalimentaris es complementa amb altres agents turístics (restauradors, hotelers i promotors d'activitats complementàries) que contribueixen a la promoció del producte local i de proximitat.

Benvinguts a Pagès és una iniciativa de la Generalitat que s'ha convertit en una acció de promoció a la comercialització dels productes i de suport a les explotacions agroalimentàries i pesqueres participants que va dirigida a la ciutadania en general, però sobretot al públic familiar, sènior, foodie i jove.

En aquest enllaç es pot consultar i reservar les visites a productors, restauradors, allotjaments i activitats complementàries per al cap de setmana del Benvinguts a Pagès La Festa a partir d'aquest mes de setembre i les visites de Benvinguts a Pagès Tot l'Any en qualsevol moment de l'any.


Per: Redacció

Foto: Pixabay

comparteix-ho