Món Natura Delta de l´Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l´Ebre

CAT | ES


El 6è EnduBítem serà la primera prova del Open de España i Copa Catalana d'Enduro BTT 2019

Se celebrarà el cap de setmana del 2 i 3 de març i les 400 inscripcions per a la prova estàn exhaurides

Etiquetes   esports, enduro btt, bitem, baix ebre

Publicat el13/2/2019

El 6è EnduBítem serà la primera prova del Open de España i Copa Catalana d’Enduro BTT 2019 | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Participant de l'edició 2018 de l'Endubitem


El Club Esportiu Montaspre està acabant d'enllestir tots els preparatius per al 6è EnduBítem, que se celebrarà a Bítem el cap de setmana del 2 i 3 de març i obrirà la temporada endurera amb btt, sent la primera prova dintre del marc de la 6a Copa Catalana i 2n. Open de España de Enduro BTT 2019.

La de Bítem serà la primera i única prova de la Copa Catalana a la província de Tarragona, el que suposa un salt qualitatiu per a l'EnduBítem. «Treballem per créixer i superar-nos cada cop més dintre del món de l'Enduro BTT, potenciant la pràctica de l'esport i dinamitzant el poble de Bítem, així com altres pobles i ciutats de les Terres de l'Ebre», afirmen des del Club Esportiu Montaspre, organitzadors de l'esdeveniment.

En aquesta sisena edició, l'EnduBitem constarà de 31,6 km. i 1270m acumulats, amb 5 especials cronometrades, totes dintre el terme municipal, on els participants es disputaran a partir de les 7:30 del matí els podis de les diferents categories, tant femenines com masculines, (Cadet, Junior, Sub 23, Elit, Màster 30, Màster 40, Màster 50, E-Bikes sènior, E-Bikes màster i millor equip).

Els corredors podran efectuar entrenaments des de 10 dies abans amb el track i el dia anterior a cursa, on ja estarà totalment senyalitzat.

Amb la voluntat de fomentar l'enduro BTT i l'esport entre els més joves, el dissabte la tarda i per tercer any consecutiu, tindrà lloc l'EnduBitem Kids en les categories (Aleví, Infantil i Cadet). Per als encara més petits hi haurà un circuit a la zona de padock on podran gaudir de la bicicleta i de jocs variats.

Seguint amb l'espectacle i després de les exhibicions de Dirt en passades edicions a càrrec de Argilers Bike Park, aquest any hi haurà la gran exhibició dels Vencillón Bike Park. Serà a les 19.30 h de dissabte amb riders de primer nivell.

El 29 de gener es van obrir les inscripcions per a 400 participants i en només 12 dies es van cobrir totes, una mostra de la vitalitat de l'Endubitem.Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda


Publicacions relacionades amb el 6è EnduBítem, Bítem 3/3/2019:


comparteix-ho