Roquetes.  Muntanya, ciència i tradició

CAT | ES


La 6a edició de l'Endubitem assoleix la xifra rècord de 420 participants

La competició es va celebrar aquest passat cap de setmana, donant el tret de sortida al 2n Open d’Espanya i a la 6a Copa Catalana de l’especialitat Enduro BTT

Etiquetes   activitats outdoor, enduro btt, bitem, baix ebre

Publicat el6/3/2019

La 6a edició de l’Endubitem assoleix la xifra rècord de 420 participants | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


La 6a edició de l'EnduBítem, organitzada pel Club Esportiu Montaspre, va donar el tret de sortida, aquest passat diumenge 3 de març, al 2n Open d'Espanya i a la vegada, a la 6a Copa Catalana de l'especialitat Enduro BTT.

Superades totes les expectatives quant a participació, ja que la xifra màxima de 400 inscrits es va incrementar considerablement per les moltes sol·licituds, assolint una xifra rècord de 420 participants. Abans però, el dissabte dia 2 de març, els més petits van tindre l'oportunitat de gaudir i practicar les seves habilitats endureres. El 3r EnduBítem Kids va tornar a ser una prova no competitiva, però que s'ha consolidat dins de l'esdeveniment amb molta participació i molta acceptació per part de les famílies, ja que poden gaudir dels més petits al llarg del recorregut que ha dissenyat l'organització.

Diumenge 3 de març, els 420 participants eren cridats a la sortida d'aquest apassionant repte. A partir de les 7.25 hores, els corredors i corredores de les diferents categories i edats tenien davant seu un recorregut de 31,7 km, amb els seus 1.270 metres de desnivell positiu i 5 especials cronometrades.

La competició es va regir pel reglament de l'Open España Enduro BTT, on únicament van obtindre puntuació els participants amb llicència anual UCI que corrien amb la modalitat de sortida "scratch". A la Copa Catalana, aquesta puntuació és tant per als participants en sortida "scatch", com en sortida "lliure".

Els participants de la modalitat de sortida lliure van ser els primers a sortir, seguits de les bicicletes elèctriques i posteriorment totes les fèmines i homes de la modalitat scratch.


La 6a edició de l’Endubitem assoleix la xifra rècord de 420 participants | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


La corredora britànica Becky Cook va estar intractable en totes les especials, quedant les cinc en el seu poder. El segon i tercer se'l van disputar entre Marketa Michalkova i Nastasia Giménez.

En l'apartat masculí, el francès Damien Oton va marcar els millors temps en totes les especials. El segon i tercer lloc se'l van disputar el mallorquí Mariano Marí i el corredor d'Osca, Gabriel Torralba.

Destacar la tercera posició del corredor local Juan Antonio Carles Gràcia, (Lo Ros), de l'equip organitzador Club Esportiu Montaspre, en la categoria Master 50 de l'Open de España.

Un any més, molt bon ambient tot el cap de setmana de festa de l'Enduro, bones sensacions i una apassionada organització, la clau d'aquest 6è EnduBítem, que no ha deixat indiferent ni a participants ni a públic, ni tan sols a la mateixa organització. Destacar el civisme, educació i admiració dels participants amb els moltíssims voluntaris que han estat el cor i el motor d'aquest espectacular cap de setmana del 2 i 3 de març del 2019.

En acabar la prova, un dinar festa amb tots els participants i familiars, sorteig de regals i entrega de trofeus als diferents guanyadors de les diferents categories que competien a la prova.

Aquí teniu les classificacions finals de l'EnduBítem 2019.


La 6a edició de l’Endubitem assoleix la xifra rècord de 420 participants | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Autocaravanes Delta. La millor manera de viatjar amb autocaravana partint des del Delta de l’Ebre


Publicacions relacionades amb el 6è EnduBítem, Bítem 3/3/2019: