Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


4a edició de la caminada i cursa de muntanya: 'La 13 graus i mig'

Una oportunitat per descobrir el Priorat en la seva esplendor

Etiquetes   esports, curses muntanya, gratallops, priorat

Publicat el23/8/2018

4a edició de la caminada i cursa de muntanya: ’La 13 graus i mig’ | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... 


Gratallops acollirà el proper diumenge 30 de setembre la 4a edició de 'La 13 graus i mig', una cursa circular d'uns 15,5 quilòmetres en què els participants podran gaudir del paisatge de la Serra del Montsant i alguns dels pobles que l'envolten. La carrera s'inicia a Gratallops i passa per diversos camins i corriols resseguint el camí ral que duia a Falset i retornat pel camí ral de Bellmunt. El recorregut és ideal pel que el següent cap de setmana faran la Marató del Priorat perquè transcorre per alguns trams coincidents. Serà per a aquests corredors i corredores un perfecte MARATEST.

El nom de la cursa fa referència als graus mínims d'alcohol que ha de tenir un vi d'aquesta zona per poder obtenir el segell de la D.O.Q Priorat.

Aquesta edició repeteix la caminada no competitiva de l'edició anterior. Un recorregut d'uns 7'5 quilòmetres per camins de carro dels voltants de Gratallops i amb un perfil ideal per les persones amants de caminar mentre gaudeixen d'un paisatge per emmarcar.

L'esdeveniment començarà a les 9 del matí amb el lliurament de dorsals a la plaça del Piró. A les 10 es donarà el tret de sortida a la cursa i a les 10:15 a la caminada. A les 12 es lliuraran els premis a les categories de 1r, 2n i 3r classificat masculí i femení. També s'entregarà una bossa a participant i es realitzarà un sorteig d'obsequis cortesia dels establiments i entitats col·laboradores. Per últim, a les 13:00 del migdia, es tancarà el control d'arribada i es celebrarà un vermut popular obert a tothom.

Tots aquells que estiguin interessats en participar poden inscriure-s'hi a partir del 3 de setembre al web de “La 13 graus i mig”. El preu de la inscripció, que inclou assegurança personal d'accidents i avituallaments, és de 13 euros.


Foto Web 13 graus i mig

comparteix-ho