butlletí EbreActiu

CAT | ES


La IV Cursa de les Dones de les Terres de l'Ebre se celebrarà a la Ràpita

Organitzada per la Lliga contra el Càncer, l’Ajuntament de la Ràpita i el Club d’Atletisme Terres de l’Ebre, els beneficis obtinguts de les inscripcions aniran destinats íntegrament a la Lliga contra el Càncer

Etiquetes   activitats outdoor, running, curses, la rapita, terres ebre

Publicat el29/9/2022

La IV Cursa de les Dones de les Terres de l’Ebre se celebrarà a la Ràpita | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


La Ràpita acollirà, el proper 23 d'octubre, la Cursa de les Dones de les Terres de l'Ebre. Es tracta d'una cursa solidària, organitzada per la Lliga contra el Càncer, l'Ajuntament de la Ràpita i el Club d'Atletisme Terres de l'Ebre, que es durà a terme la setmana del Dia Mundial del Càncer de Mama. És per això que tots els beneficis que s'obtinguin es destinaran íntegrament a la Lliga contra el Càncer.

Com tots els anys, la cursa es podrà completar corrent o caminant i està oberta a tothom que vulgui participar. El recorregut d'enguany s'inicia al Passeig marítim de la Ràpita i es recorreran 4 quilòmetres. La regidora d'Esports, Àngela Reverté, assegura que “tenim l'oportunitat de celebrar una cursa a la Ràpita que reuneix molts dels objectius que nosaltres ens marquem per fer una societat millor: solidaritat, integració, superació i esport”.

El delegat a Tortosa de la Lliga contra el Càncer, Francesc Vallespí, destaca que “estem molt agraïts de poder gaudir d'un marc extraordinari per fer possible aquest acte tan emotiu i entranyable com és la Cursa de les Dones de les Terres de l'Ebre”. Vallespí afegeix que “entre totes i tots hem de fer que mai caminem sols”.

Per la seva banda, el president del Club Atletisme Terres de l'Ebre, Pau Galiana, fa una crida a la màxima participació perquè “centenars de persones omplin els carrers de la Ràpita el diumenge 23 d'octubre i, en conseqüència, poder destinar la màxima recaptació de fons a lluitar contra aquesta malaltia que tots, d'una manera més propera o més llunyana, ens hem vist afectats”.

Les inscripcions a la cursa tenen un preu mínim de 15 euros, i, tenint en compte que es tracta d'una cursa solidària en favor de la Lliga contra el Càncer, cadascú pot fer l'aportació que cregui convenient per sobre del mínim establert. Les inscripcions es poden fer online fins al divendres anterior al dia de la cursa a les 24 hores, o el mateix dia al lloc de sortida amb pagament en metàl·lic.

El lliurament de samarretes es realitzarà des de dues hores abans de la sortida. Per poder recollir-les cal presentar el resguard de la inscripció a la cursa i un document oficial d'identificació. Les inscripcions formalitzades online fins una setmana abans de la cursa tindran garantida la samarreta. La resta seran repartides, fins a esgotar existències.


Per: Redacció

comparteix-ho