Venda online productes de la Terra

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#11/30/2021#) AND (caducitat>=#11/30/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

La 3a Jornada d'Iniciatives Oleoturístiques de Catalunya se celebrarà en format virtual

La jornada, que enguany s’havia de celebrar a la Terra Alta, tindrà lloc el dimarts 30 de juny i servirà per impulsar iniciatives conjuntes i conèixer protocols d’actuació, tendències i idees post-Covid en el sector de l’oleoturisme

Etiquetes   turisme, oleoturisme, montsia, terra alta, terres ebre, catalunya

Publicat el26/6/2020

La 3a Jornada d’Iniciatives Oleoturístiques de Catalunya se celebrarà en format virtual | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Al febrer de 2017 es va crear la Xarxa d'Iniciatives Oleoturístiques de Catalunya (XIOC), a partir de la col·laboració público-privada. L’objectiu d’aquesta xarxa és compartir experiències entre zones productores, crear sinèrgies i definir estratègies conjuntes per atreure visitants i evitar la despoblació dels territoris.

Les dos primeres trobades es van realitzar a La Granadella (Les Garrigues) i Ulldecona (Montsià) amb una gran acollida per part dels organitzadors que es va traduir en una elevada assistència.

Aquest any era el torn de la Terra Alta, però lamentablement la situació causada per la pandèmia de la Covid-19 no permet realitzar la jornada presencialment, pel que es posposa a l'any vinent. Tot i això, els organitzadors no han volgut deixar passar l’oportunitat de donar suport i coordinar, des d’una perspectiva transversal, els esforços dels diferents agents públics i privats entorn al món de l'oleoturisme per impulsar iniciatives conjuntes i conèixer protocols d'actuació, tendències i idees post-Covid. 

Així, la jornada tindrà format virtual i se celebrarà el dimarts 30 de juny a partir de les 10.30 h. La presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta, Neus Sanromà, serà l'encarregada de donar la benvinguda als participats. La presentació de la jornada anirà a càrrec del director general de l'Agència Catalana de Turisme, David Font.

Els interessats a participar-hi es poden inscriure en aquest enllaç.


La 3a Jornada d’Iniciatives Oleoturístiques de Catalunya se celebrarà en format virtual | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Programa de la JornadaPer: Redacció

Foto: EbreActiu