Venda online productes de la Terra

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/22/2022#) AND (caducitat>=#1/22/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

3a Fira de curses de muntanya, Expotrail KMV Roquetes

Aquest proper dissabte 30 d’agost, Ebreactiu.cat participarà en la tercera edició de l’Expotrail KMV Roquetes, la fira de curses de muntanya que organitza l’Associació Esportiva Trail Roquetes amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roquetes.

Etiquetes   fira, cursa, muntanya, roquetes, km vertical, kmv

Publicat el25/8/2014

Aquest proper dissabte 30 d'agost, Ebreactiu.cat participarà en la tercera edició de l'Expotrail KMV Roquetes, la fira de curses de muntanya que organitza l'Associació Esportiva Trail Roquetes amb la col·laboració de l'Ajuntament de Roquetes.

La fira, amb entrada gratuïta, tindrà lloc al Pavelló Esportiu d'aquest municipi del Baix-Ebre, obrirà al públic a les 10 del matí i s'allargarà fins a les 8 del vespre. Els visitants podran gaudir de novetats i ofertes en equipament esportiu, activitats a l'aire lliure, alimentació i salut, ... que oferiran els més de vint expositors que participaran en l'esdeveniment. 

Durant la mateixa jornada se celebrarà la 5a edició del KMV La Caramella-Caro, prova que forma part de la 5a Copa Catalana de Curses Verticals FEEC i del 7è Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l'Ebre

El KMV és una cronoescalada de 6 km de distància amb un desnivell positiu de 1.300 metres, una aproximació de 2 km i un descens de 9 km fins a arribar al punt de sortida.

La cursa començarà a les 16'15 h des de La Caramella i està previst que hi participen més de 200 corredors i corredores, entre els quals hi haurà tres dels deu millors de curses verticals del món. A les 19:30 h es tancarà el pas de baixada al Coll del Vicari per als corredors que baixen a peu. L'entrega de premis està prevista a les 20.30 h al pavelló de Roquetes.

Un cop finalitzats els actes programats, participants i acompanyants del KMV podran gaudir d'una de les festes més importants en l'àmbit de la música tradicional de Catalunya: el Tradicionarius de les Terres de l'Ebre, que se celebra a Roquetes des de fa 21 anys.


3a Fira de curses de muntanya, Expotrail KMV Roquetes | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...