Venda online productes de la Terra

CAT | ES


La 27a Marxa del Port enguany per la zona de La Sénia

La Unió Excursionista de Catalunya – Tortosa organitzarà el proper dia 15 de novembre la 27a edició de la popular MARXA DEL PORT (Memorial Josep M. Brull). Els organitzadors preveuen la participació d’uns 500 participants que podran triar entre 3 recorreguts diferents per la zona de La Sénia.

Etiquetes   marxes de muntanya, La Sénia, UEC Tortosa, Els Ports

Publicat el22/10/2015

La Unió Excursionista de Catalunya – Tortosa organitzarà el proper dia 15 de novembre la 27a edició de la popular MARXA DEL PORT (Memorial Josep M. Brull). Aquesta activitat consisteix en una caminada on participen excursionistes de les Terres de l'Ebre i comarques veïnes, per tal de recórrer els espais més singulars del Parc Natural del Port. És per això que a cada edició de la MARXA es reuneixen centenars d'excursionistes per tal de gaudir d'una jornada lúdica i esportiva alhora que s'aprofita per reivindicar la conservació del nostre patrimoni natural.

La 27a Marxa del Port enguany per la zona de La Sénia | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...

Enguany la MARXA arriba a la zona de la Sénia. La caminada s'iniciarà a Pallerols i anirà cap al camí del Ròssec, punta de l'Avenc i els plans de Valldebous, en aquest punt es separaran els tres recorreguts: el curt retornarà pel mateix camí; el mitjà seguirà pel Racó del Tabac i el Racó dels Àngels per tornar al plans de Valldebous i Pallerols; el llarg seguirà pel Racó del Tabac i el Racó de l'Avellanar per tornar al plans de Valldebous i Pallerols. L'itinerari es podrà retallar a mig recorregut i d'aquesta forma reduir la dificultat i distància que en total sumen uns 26 Km. i 1000 m. de desnivell.

Durant el trajecte hi haurà controls de pas per evitar que els excursionistes s'extraviïn, tot i que l'itinerari estarà totalment senyalitzat. També s'oferirà un avituallament–esmorzar, a mig recorregut i un dinar de campanya en acabar la MARXA.

Tots els participants seran obsequiats amb un record commemoratiu, havent a més trofeus per als primers en arribar, per als més joves i per als més veterans. Finalment hi haurà un sorteig de regals per a tots els participants oferts pels comerços que col·laboren amb la MARXA.

L'organització ha previst que hi participen uns 500 excursionistes i per això ha escollit com a lloc de concentració i inici de la MARXA a Pallerols, on es donarà la sortida a les 9 hores del matí. Degut al poc espai per estacionar es recomana als participants que facin màxima ocupació dels vehicles.

Per a més informació o per inscriure's cal adreçar-se a la UEC, tel. 977443271, www.uectortosa.org, o a les botigues d'esports de Tortosa.

Per a més informació podeu visitar el web de la Marxa del Port

Font: UEC Tortosa

comparteix-ho