Càmping Ampolla Playa. Relax i diversió al Delta de l´Ebre

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/20/2022#) AND (caducitat>=#8/20/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

La 24a Festa de la Carxofa d'Amposta serveix prop de 7.700 tastos

L’esdeveniment gastronòmic es va celebrar aquest passat diumenge

Etiquetes   productes km0, carxofa, amposta, delta ebre, terres ebre

Publicat el25/2/2019

La 24a Festa de la Carxofa d’Amposta serveix prop de 7.700 tastos | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Es van rostir 4.000 carxofes


Amposta va viure ahir diumenge una gran jornada gastronòmica amb la 24a edició de la Festa de la Carxofa, en la que es van servir prop de 7.700 tastos entre els nombrosos visitants que es van apropar al Pavelló 1 d'Octubre per gaudir de les especialitats que els restauradors de la ciutat van elaborar per a una de les hortalisses estrella del territori: la carxofa.

A primera hora del matí, prop de 70 voluntaris es van coordinar perquè l'esdeveniment fos tot un èxit. Els 5 restaurants i la pastisseria que van participar, van esgotar tot els tastos, mentre que del tast popular, es van rostir 4.000 carxofes.

Durant el cap de setmana es van organitzar diferents actes en el marc de la Festa, com sortides pel riu Ebre amb el llagut Lo Sirgador, jornades de portes obertes al Museu de les Terres de l'Ebre i al Centre d'Informació de la Casa de Fusta i activitats gratuïtes a MónNatura Delta de l'Ebre.

La convocatòria als autocaravanistes també fou tot un èxit, així, durant el cap de setmana prop de 400 autocaravanes han estacionat a la zona d'aparcament habilitat amb motiu de la Festa de la Carxofa.Càmping Terra Alta. Gaudeix de la tranquil·litat i el paisatge a la vora de la via verda