Món Natura Delta de l´Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l´Ebre

CAT | ES


La XXI Mostra d'Oficis Tradicionals de Sant Jordi se celebrarà ell 5 i 6 d'agost

Hi exposaran prop de 100 artesans i, en paral·lel a la mostra, també s’han programat actuacions musicals, exhibicions amb animals, degustació de productes i activitats infantils

Etiquetes   vida activa, turisme, artesania, fires, sant jordi, baix maestrat, turisme, turisme cultural

La XXI Mostra d’Oficis Tradicionals de Sant Jordi se celebrarà ell 5 i 6 d’agost | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


L'Ajuntament de Sant Jordi ha presentat la XXI Mostra d'Oficis Tradicionals que se celebrarà el cap de setmana del 5 i 6 d'agost i acollirà a més d'un centenar d'expositors. Es tracta de la mostra més gran d'oficis tradicionals de l'estat espanyol i la seua importància és tal i atrau a tants visitants que a partir d'aquesta edició ha sigut reconeguda per la Generalitat Valenciana com a Festa d'Interès Turístic Provincial.

Hi exposaran prop de 100 artesans, entre ells vidriers, restauradors d'antiguitats i fòssils, cistellers, espardenyers, artesans de la fusta, apicultors, saboners, forjadors, artesans de morter de pedra, fabricadors d'instruments tradicionals, etc. A més de les activitats pròpies de l'artesania tradicional, l'Ajuntament de Sant Jordi també programa actuacions musicals, exhibicions amb animals, degustació de productes i activitats infantils.

La XXI Mostra d'Oficis Tradicionals, que es concentrarà entre la Plaça Major i els carrers annexos, començarà el dissabte 5 d'agost a les 11 hores i tindrà activitats fins a les 13.30 hores. A la vesprada estarà oberta des de les 17.30 hores fins a les 23 hores. El diumenge 6 d'agost estarà oberta al públic d'11 a 13.30 hores i de 17.30 a 21.30 hores.

D'altra banda, la gastronomia i la restauració també tenen el seu propi protagonisme en aquesta Mostra d'Oficis Tradicionals de Sant Jordi, ja que, durant tot el cap de setmana, a la plaça de l'Església hi ha una zona gastronòmica amb les Food Trucks i el Fossar Vell es convertirà en la zona de cerveses artesanes i vi.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho