Mķn Natura Delta de l´Ebre. Gaudeix de la māgia del Delta de l´Ebre

CAT | ES


1a cursa 10K de Santa Bārbara sota la pluja

Amb 58 participants es va disputar sota la pluja la primera ediciķ de la cursa 10K Gimnās Santa Bārbara, que va disputar-se pels carrers del poble i camins propers, per un recorregut forįa rāpid en el que l´organitzaciķ va posar-hi llebres per a marcar el ritme de 40, 50 i 60 minuts.

Etiquetes   running, santa barbara, montsia

Publicat el5/6/2017

Aquest diumenge, en un matí plujķs, es va disputar la primera ediciķ de la seva cursa urbana de 10 Km, organitzada pel Gimnās Santa Bārbara amb la colˇlaboraciķ de l'Ajuntament planer.

A les 9.30 del matí, des del davant del Museu de la Vida a la Plana es donava la sortida als 58 participants que van cķrrer, sota la pluja, el carrer Major i el carrer Llibertat per a sortir del casc urbā i seguir, en direcciķ Nord, pels camins al voltant de Santa Bārbara com el camí del Potret i la carretera vella de Tortosa a La Galera, per a tornar a entrar al poble per la carretera del Mas de Barberans, per finalitzar al passeig de la Generalitat.

1a cursa 10K de Santa Bārbara sota la pluja | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Sortida de la 1a cursa 10K de Santa Bārbara (foto cedida)


Els guanyadors de la cursa 10 K de Santa Bārbara van ser, en homes, Jesús Caparrķs (Atletisme Terres de l'Ebre - ATE) amb un temps de 34 minuts i 47 segons i en dones la guanyadora va ser Sílvia Márquez (BTT Montbike Amposta) amb 44 minuts i 57 segons.

1a cursa 10K de Santa Bārbara sota la pluja | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Podi absolut masculí 1a cursa 10K Gimnās Santa Bārbara (foto cedida)

Podi absolut masculí:
1r. Jesús Camparrķs (0:34:47)
2n. Albert Pasqual (0:34:49)
3r. Aitor Tomās (0:37:04)


1a cursa 10K de Santa Bārbara sota la pluja | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Podi absolut femení 1a cursa 10K Gimnās Santa Bārbara (foto cedida)

Podi asbolut femení:
1a. Sílvia Márquez (0:44:57)
2a. Carlota Romeu (0:45:42)
3a. Rosana Arasa (0:47:12)

Tal com anunciaven els organitzadors, els participants van poder comprovar que es tractava d'un recorregut forįa rāpid, tot i que la pluja constant que va caure durant tot el matí no va permetre fer més bons temps. Per tal de facilitar el ritme dels corredors es van posar llebres per a marcar el ritme de 40, 50 i 60 minuts, una prāctica poc vista a les curses de les Terres de l'Ebre.

Un cop finalitzada la cursa, al pavellķ d'esports, ja a resguard de la pluja, els participants van poder recuperar forces amb un piscolabis que va servir per a comentar com havia anat el matí.

Des del Gimnās Santa Bārbara, organitzadors de la cursa, es van mostrar forįa satisfets per la participaciķ per tractar-se de la primera cursa que s'organitza a la poblaciķ i ja estan pensant en la segona ediciķ, ja al 2018.

comparteix-ho