Alt Maestat, Humand Land

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#6/30/2022#) AND (caducitat>=#6/30/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

1a cursa 10K de Santa Bàrbara sota la pluja

Amb 58 participants es va disputar sota la pluja la primera edició de la cursa 10K Gimnàs Santa Bàrbara, que va disputar-se pels carrers del poble i camins propers, per un recorregut força ràpid en el que l´organització va posar-hi llebres per a marcar el ritme de 40, 50 i 60 minuts.

Etiquetes   running, santa barbara, montsia

Publicat el5/6/2017

Aquest diumenge, en un matí plujós, es va disputar la primera edició de la seva cursa urbana de 10 Km, organitzada pel Gimnàs Santa Bàrbara amb la col·laboració de l'Ajuntament planer.

A les 9.30 del matí, des del davant del Museu de la Vida a la Plana es donava la sortida als 58 participants que van córrer, sota la pluja, el carrer Major i el carrer Llibertat per a sortir del casc urbà i seguir, en direcció Nord, pels camins al voltant de Santa Bàrbara com el camí del Potret i la carretera vella de Tortosa a La Galera, per a tornar a entrar al poble per la carretera del Mas de Barberans, per finalitzar al passeig de la Generalitat.

1a cursa 10K de Santa Bàrbara sota la pluja | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Sortida de la 1a cursa 10K de Santa Bàrbara (foto cedida)


Els guanyadors de la cursa 10 K de Santa Bàrbara van ser, en homes, Jesús Caparrós (Atletisme Terres de l'Ebre - ATE) amb un temps de 34 minuts i 47 segons i en dones la guanyadora va ser Sílvia Márquez (BTT Montbike Amposta) amb 44 minuts i 57 segons.

1a cursa 10K de Santa Bàrbara sota la pluja | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Podi absolut masculí 1a cursa 10K Gimnàs Santa Bàrbara (foto cedida)

Podi absolut masculí:
1r. Jesús Camparrós (0:34:47)
2n. Albert Pasqual (0:34:49)
3r. Aitor Tomàs (0:37:04)


1a cursa 10K de Santa Bàrbara sota la pluja | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Podi absolut femení 1a cursa 10K Gimnàs Santa Bàrbara (foto cedida)

Podi asbolut femení:
1a. Sílvia Márquez (0:44:57)
2a. Carlota Romeu (0:45:42)
3a. Rosana Arasa (0:47:12)

Tal com anunciaven els organitzadors, els participants van poder comprovar que es tractava d'un recorregut força ràpid, tot i que la pluja constant que va caure durant tot el matí no va permetre fer més bons temps. Per tal de facilitar el ritme dels corredors es van posar llebres per a marcar el ritme de 40, 50 i 60 minuts, una pràctica poc vista a les curses de les Terres de l'Ebre.

Un cop finalitzada la cursa, al pavelló d'esports, ja a resguard de la pluja, els participants van poder recuperar forces amb un piscolabis que va servir per a comentar com havia anat el matí.

Des del Gimnàs Santa Bàrbara, organitzadors de la cursa, es van mostrar força satisfets per la participació per tractar-se de la primera cursa que s'organitza a la població i ja estan pensant en la segona edició, ja al 2018.