Molí Hospital. Un antic molí del segle XIV restaurat i convertit en habitatge turístic de categoria superior

CAT | ES


La 18a Milla Urbana del Perelló serà el proper dissabte 22 d'octubre

Aquesta és una de les proves puntuables al Circuit de Milles Urbanes del Baix Ebre

Etiquetes   activitats outdoor, running, el perello, baix ebre, terres ebre

Publicat el14/10/2022

La 18a Milla Urbana del Perelló serà el proper dissabte 22 d’octubre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El Perelló acull el proper dissabte 22 d'octubre una de les proves puntuables al Circuit de Milles Urbanes del Baix Ebre. La 18a Milla Urbana del Perelló es disputarà a partir de les 17 h pels carrers del municipi, i hi podrà participar tothom, sempre que s'hagin inscrit a la prova.

La inscripció és gratuïta i es podrà fer fins el mateix dia de la milla, fins a una hora abans de l'inici de les proves. A partir de les 16.00 hores del dia 22 d'octubre, no s'admetrà cap inscripció que no s'hagi fet amb anterioritat.

També es podrà fer a través d'internet fins al divendres 21 d'octubre al es 09.00 h enviant un correu a pallares@elperello.cat o bé trucant a l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament del Perelló al 977 491 021.

La Milla Urbana del Perelló serà la segona de les proves del Circuit, després que el passat 2 d'octubre fos el municipi de Jesús qui encetés el circuit. La tercera i última de les proves serà el 12 de novembre a Tortosa. El Circuit de Milles Urbanes del Baix Ebre està organitzat pel Consell Esportiu del Baix Ebre i pels ajuntaments dels tres municipis participants.


Per: Redacció