Restaurant L´Estany Casa de Fusta. Cuina tradicional deltaica

CAT | ES


160 bikers participen a la 1a Mascarats Bike Race de la Sénia

La 1a Mascarats Bike Race de la Sénia, prova invitada a la Xallenger BTT Terres de l’Ebre 2023, va comptar amb la participació de 160 bikers en les modalitats XC-Rally i Ebike. Pedro Alejandro Martínez va guanyar en Ebike, mentre que José Ramón Villanueva i Ariadna Figueres van guanyar en XC-Rally.

Etiquetes   la senia, terres ebre, btt, xalenger btt, montsia

160 bikers participen a la 1a Mascarats Bike Race de la Sénia | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Participants de la 1a Mascarats Bike Race en un dels passos per l'exterior de la zona esportiva de La Sénia.


La Sénia (Montsià) va acollir la 1a edició de la Mascarats Bike Race, dins del calendari 2023 de la Xallenger BTT Terres de l'Ebre, tot que com a cursa invitada i per tant no puntuable.

Al ser cursa convidada només va tenir les modalitats XC Rally i Ebike, prescindint de la cursa XC Sprint. Un total de 160 bikers, 141 a XC Rally i 19 a Ebike van prendre la sortida des de la zona esportiva de La Sénia amb 42 Km i 650 metres de desnivell acumulat per endavant passant per la costa de la Pedrola, los Domenges, el molí de l'Abella, el riu Sénia, l'hort dels Molins, la sèquia Mare, el camí del Cementiri, el camí del Boveral, el lligallo de les Bassetes, l'hipòdrom de Roquillo, camí de les Planetes, el lligallo de la Roca, el barranc de Valldebous, el barranc dels Cabanils, el lligallo del Pou de la Ricarda, el maset de Caberoles, la bassa d'Omedes, entrant al nucli urbà pel corral de la Roqueta i els Domenges.

160 bikers participen a la 1a Mascarats Bike Race de la Sénia | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Pocs segons abans de la sortida de la 1a Mascarats Bike Race, prova convidada a la Xallenger BTT Terres de l'Ebre 2023.

El primer en completar el recorregut, en modalitat de bicicleta elèctrica, va ser Pedro Alejandro Ferré (OR Bikers Team) amb un temps de 1:18:06, acompanyat al podi per Jorge Roda (Club Rabosendes Tírig) 1:20:48 i Joaquín Arin (independent) amb 1:21:08. En aquesta modalitat no va haver-hi participació femenina.

El més ràpid d'XC Rally va ser José Ramón Villanueva (Código Bike Team) amb un crono de 1:33:54, seguit per Axel Tomás (independent) amb 1:35:24 i Àlex Farnós (BTT Montbike Amposta) amb 1:35:29. El podi femení va estar format íntegrament per ciclistes del Fàbregues Team amb Ariadna Figueres al capdamunt amb 2:02:16, seguida per Núria Rodríguez amb 2:07:56 i Anna Rodríguez amb 2:11:54.

160 bikers participen a la 1a Mascarats Bike Race de la Sénia | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Un dels participants de la 1a Mascarats Bike Race de la Sénia

Després d'aquesta cursa, no puntuable al circuit ebrenc de curses de bicicleta de muntanya, la propera cursa de la Xallenger BTT Terres de l'Ebre, aquesta ja puntuable, serà la BTT L'Auberge el diumenge 2 juliol a Benissanet (Ribera d'Ebre) que serà la tercera prova del calendari oficial.


Classificacions:
- 1a Mascarats Bike Race XC-Raly 
- 1a Mascarats Bike Race Ebike Per: Redacció

Fotos: EbreActiu


comparteix-ho