Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


16 restaurants de Deltebre participen en unes Jornades Gastronòmiques del Musclo que s'allargaran durant tot el mes de juliol

En el marc de les Jornades, el proper 28 de juliol es durà a terme, a la Plaça Europa de Riumar, la Nit del Musclo amb servei de degustació d’aquest producte, acompanyat de música en directe

Etiquetes   vida activa, jornades gastronomiques, musclo, deltebre, de la mar, delta ebre, productes terres ebre

Publicat el1/7/2022

16 restaurants de Deltebre participen en unes Jornades Gastronòmiques del Musclo que s’allargaran durant tot el mes de juliol | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


L'Ajuntament de Deltebre, conjuntament amb l'associació FECOTUR, han presentat aquest matí una nova edició de les Jornades Gastronòmiques del Musclo, les quals s'inicien aquest divendres 1 de juliol i finalitzaran el 31 d'aquest mes.

L'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “la combinació de sabors i paisatge és la millor carta de presentació d'un Deltebre i d'un Delta de l'Ebre que, malgrat la seva fragilitat, són terra d'acollida”. En aquest sentit, Soler ha posat en valor “el sobreesforç que realitza el sector aqüícola per seguir endavant tot i les adversitats que causen el tancament de la Badia i les altes temperatures”.

En aquesta edició participen 16 restaurants del municipi que oferiran diferents menús inspirats en el musclo. El vicepresident de l'Associació FECOTUR, Ricard Chopo, ha manifestat que “les jornades gastronòmiques són atractiu que des de l'entitat sempre hem posat en valor ja que ens permeten dinamitzar l'acció comercial”.

En el marc de les Jornades Gastronòmiques, el proper 28 de juliol es durà a terme, a la Plaça Europa de Riumar, la Nit del Musclo amb servei de degustació d'aquest producte, acompanyat de música en directe. La regidora d'Acció Comercial i Personal, Ingrid Santiago, ha destacat que “iniciem la temporada d'estiu, i les corresponents activitats que impulsem, amb unes jornades que estan consolidades i que ens permeten donar a conèixer, encara més, un producte que és dels més apreciats del territori”.

Finalment, el tinent d'alcaldia de #DeltebreActiu, Robert Bertomeu, ha ressaltat que “aquestes accions ens permeten donar suport a un sector que es veu perjudicat pel tancament de la Badia i que necessita de solucions, per part de les administracions competents, per tirar endavant”.

En aquestes jornades també participen diferents punts de venda on la ciutadania podran adquirir el musclo, com també diferents lots de productes relacionats amb el marisc. Els diferents menús i restaurants participants es podran consultar en aquest enllaç.

Per altra banda, en el marc del Festival Internacional Deltebre Dansa, 15 bars, restaurants i fleques del municipi participen en els menús gastronòmics de la Dansa per tal que els visitants, com també la ciutadania del municipi, pugui gaudir de la cuina local abans d'assistir als espectacles del Festival.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho