Buda & Bike 2024, l’illa de Buda a cop de pedal. 13 i 14 de juliol, el 3, 4, 17, 18 i 31 d’agost i l’1 de setembre

CAT | ES


130 Participants participen a la 3a edició de la Running Series l'Aldea

Musa Sowe i Gemma Colomé encapçalen la classificació en la categoria absoluta

Etiquetes   activitats outdoor, running, running series, l&rsquo, aldea, baix ebre, terres ebre

Publicat el18/10/2021

130 Participants participen a la 3a edició de la Running Series l’Aldea | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Sortida de la cursa


Musa Sowe s'emporta la classificació absoluta dels 10.000 metres a l'Aldea, Gemma Colomé la absoluta en dones, David Roda i Ruth Martí acaben de completar els caixons del podi absolut a la Running Series de l’Aldea. Una cursa amb un nivell molt alt i amb una acceptació més que notable per part dels atletes. Amb una bona climatologia i un immillorable ambient es va poder gaudir d’una cursa excel·lent i un matí d'esport i superacions personals. Cal destacar una acurada presentació de l’esdeveniment esportiu, i un gran treball per part de tots els voluntaris i col·laboradors .

Els recorreguts foren els mateixos de la cursa de l'any 2019, i els atletes van poder gaudir dels paisatges típics del Delta, amb els arrossars segats i l’Ermita com a pas obligat dels dos recorreguts, així com els dos extrems més allunyats del nucli urbà per retornar al pavelló poliesportiu. Una bona opció per recórrer els indrets no tant coneguts de l'Aldea.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho