Tirolina Fuentespalda, la tirolina doble més llarga d´Europa

CAT | ES


10 motius pels que els teu fill o filla necessita una bici

Volem recordar-te alguns dels motius pels quals el teu fill o filla necessita una bici

Etiquetes  

Publicat el17/12/2019

10 motius pels que els teu fill o filla necessita una bici | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Segur que ho tens clar, fins i tot més que nosaltres, però volem recordar-te alguns dels motius pels quals el teu fill o filla necessita una bici.

De petit, segurament t'encantava anar en bici, per la sensació de llibertat, de velocitat, de "pilotar" el teu propi vehicle, ... i fins i tot, per què no, de disbauxa (quants genolls i colzes s'acorden això, oi?). Tot això ajuda els nens a aprendre jugant. Aprendre a controlar la bici, aprendre a aixecar-se i seguir pedalant, passar hores i hores fent activitat física amb vosaltres, els pares, quan són petits i, després, amb els amics.

Per tot això, i molt més, creiem que el teu fill o filla necessita una bici com més aviat millor. Aquí va el nostre "decàleg bici-nen":


 • Contacte amb l'aire lliure. El fet d'haver de sortir de casa, primer per aprendre a anar en bici i després a fer sortides, farà que el nen o nena estigui fent una activitat a l'aire lliure, ja sigui en carrer, en un parc o la natura.

 • Activitat física. A aquest nivell inicial no podria considerar-se un esport, això ja vindrà més endavant, però està clar que anar en bici, des del primer moment, és una activitat física que farà que el teu fill faci exercici sense adonar-se'n, tonificant els músculs, enfortint els genolls, enfortint el cor, ... Anem, fent vida sana.

 • La bici és un joc. Encara que quan som grans la bicicleta també és un mitjà de transport, una forma d'exercitar-nos, una afició, ... Per als nens les primeres bicicletes són una magnífica joguina amb què es divertiran.

 • Aprenentatge continu. Qui no té marques en genolls i colzes de caigudes en bici de quan era petit i fins i tot de grans? Sens dubte, en els nens, encara que seria preferible que no pateixin cap caiguda, el fet de muntar en bicicleta els ajuda a millorar el seu equilibri, força, reflexos, psicomotricitat, ... i, en cas de caigudes, a aixecar-se i continuar. Més endavant la bici els servirà, en entorns controlats, a familiaritzar-se amb les normes de circulació que s'aplicaran quan siguin grans. Ja de grans, ja ho sabeu de sobres els ciclistes, li servirà per a descobrir llocs propers o remots, conèixer gent amb la mateixa afició. Muntant en bici sempre s'aprèn alguna cosa.

 • Sostenibilitat. Sempre que el lloc en què visqueu ho permeti, aprofiteu per desplaçar-vos amb bici amb els vostres fills, deixant el cotxe aparcat a casa, els nens aprendran que la bici és un mitjà de transport, millorant així la seva consciència ecològica. Per sort, a les ciutats cada vegada hi ha més carrils bici per anar d'un lloc a un altre.

 • Més feliç. Ja sabem tot el que aporta per al nostre cos l'activitat física, però a més està demostrat i comprovat que pedalar genera endorfines que ens aporten felicitat, reforça la seva confiança i redueix l'estrès, l'ansietat, el sedentarisme, ... La bici el farà més feliç i més segur.


10 motius pels que els teu fill o filla necessita una bici | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


 • Desconnectar. Ara que pràcticament vivim connectats a una pantalla, més gran o més petita, és molt bo i altament recomanable desconnectar. El fet de sortir en bici obliga a estar pendent del manillar, dels pedals, de l'equilibri, del que hi ha al davant, ... i s'obliden de la pantalla.

 • Socialització. El fet de sortir de casa per primer aprendre a anar amb bici i després a fer rutes, farà que el teu fill o filla entri en contacte amb més gent, potenciant les relacions socials, la companyonia, el civisme, ... Ja sigui amb qui es creui pel carrer o amb altres ciclistes.

 • Responsabilitat. Encara que al principi no ho sembli, els nens, en tenir una bici es fan més responsables. De tota manera, cal ajudar-los. Es responsabilitzaran de la seva seguretat (casc, proteccions, ...), de guardar la bici, respectaran la natura i normes de circulació, ...

 • Activitat familiar. Abans que la teva filla o fill siguin independents amb la seva bici i facin les seves pròpies sortides amb la colla, hauran fet una infinitat de quilòmetres amb vosaltres, la família, ja sigui un moment al parc, escapades de cap de setmana, vacances, ...

 • A Fàbregues Motorsport tenim una extensa gamma, més de 200 bicicletes infantils perquè els grans puguin triar la bici per als més petits de casa, ... Des de la primera bici (aquesta que mai s'oblida) fins a bicicletes de competició. Des de bicicletes de muntanya, BMX, de carretera, i-bike, fins a bicis urbanes. De marques tan diverses i reconegudes com la Megamo, Scott, Merida, BH, Orbea, Monty, Conor, Felt, Coluer, Trek, ...


  La bici que busques la tenim en Fàbregues


  10 motius pels que els teu fill o filla necessita una bici | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


  NARANJAS Y CÍTRICOS GOURMET. Venda de cítrics online a domicili