Món Natura Delta de l´Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l´Ebre

CAT | ES


10 anys de Museu de la Mar de l'Ebre

Els dies 1, 2 i 3 de desembre el Museu de la Mar de l’Ebre celebra el 10è aniversari amb una fira cultural que inclourà parades, degustacions i espectacles en directe per a tota la família

Etiquetes   vida activa, museu de la mar, la rapita, delta ebre, terres ebre, fires, cultura

Publicat el28/11/2023

10 anys de Museu de la Mar de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


L'Ajuntament de la Ràpita i el Museu de la Mar de l'Ebre, amb el suport del Museu de les Terres de l'Ebre, organitzen un programa d'actes per als dies 1, 2 i 3 de desembre per commemorar els 10 anys de la inauguració del Museu de la Mar de l'Ebre.

El Museu de la Mar de l'Ebre és un equipament cultural dedicat a preservar, exhibir i promoure el ric llegat marítim de la costa ebrenca. Des de la seva obertura al públic el primer de desembre de 2013, el museu ha esdevingut una peça clau en la dinamització de la societat rapitenca, un dels principals actius turístic del territori i un suport cabdal per a centres educatius de tota la regió. A través de les sales permanents i una oferta estable i diversa d'activitats temporals i educatives, el museu a sabut posar en valor el patrimoni natural, històric i antropològic de la mar de l'Ebre, enriquint culturalment la vida de rapitencs i rapitenques i esdevenint un catalitzador per al futur de totes les Terres de l'Ebre.

Segons la regidora de cultura, Noelia Belmonte, “El Museu de la Mar de l'Ebre no seria el que és avui sense l'afecte i la participació de tots els qui han cregut en la importància de la nostra història marítima”. Francina Molina, regidora d'Identitat afegeix que “Aquest aniversari no només és una celebració del passat, sinó també un compromís renovat cap al futur".

L'Ajuntament de la Ràpita convida tota la comunitat i els mitjans de comunicació a unir-se a la celebració i a participar en els esdeveniments programats per commemorar aquesta fita.

Pots consultar el programa d'activitats aquí.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho